RESOLUCIÓ ARP/428/2003, de 27 de gener, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de 39 llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

ARP/428/2003, de 27 de gener, de convocatÚria de concurs de canvi de destinaciÛ per a la provisiÛ de 39 llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

AtËs allÚ que estableixen el V Conveni col∑lectiu ˙nic d'‡mbit de Catalunya del personal laboral de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya; l'article 12 de la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives, pel qual s'afegeix una disposiciÛ transitÚria 12 al Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; la Llei 10/1998, de 15 de juliol, d'unions estables de parella; el Decret 66/1999, de 9 de marÁ, sobre l'accÈs a la funciÛ p˙blica de les persones amb discapacitat i dels equips de valoraciÛ multiprofessional, i altra normativa aplicable;

Vista la relaciÛ de llocs de treball vigent del personal laboral del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca;

Vist que la IntervenciÛ Delegada del Departament ha dut a terme el tr‡mit corresponent;

Vist que la DirecciÛ General de la FunciÛ P˙blica ha emËs l'informe previ preceptiu;

Vist que s'ha dut a terme allÚ que disposa la normativa quant als drets que en aquesta matËria corresponen als representants dels treballadors;

En ˙s de les competËncies que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

-1††Convocar concurs de canvi de destinaciÛ per a la provisiÛ dels llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca que es detallen a l'annex 2.

-2††Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatÚria que figuren al annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

-3††Contra aquesta ResoluciÛ i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, els interessats poden formular reclamaciÛ administrativa prËvia a la via laboral davant el secretari general del Departament, en el termini de 20 dies a comptar des de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC.

Denegada la reclamaciÛ o transcorregut un mes sense notificaciÛ de la resoluciÛ, els interessats poden interposar demanda davant la jurisdicciÛ social, en el termini de dos mesos, d'acord amb el que preveu l'article 125.2††de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, en concordanÁa amb l'article 69 de la Llei de procediment laboral.

AixÌ mateix, contra els actes que es derivin de l'actuaciÛ de l'Úrgan tËcnic d'avaluaciÛ, els interessats poden formular reclamacions davant el secretari general del Departament, en el termini de quinze dies a comptar des de l'endem‡ de la notificaciÛ o exposiciÛ de l'acte corresponent.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altra reclamaciÛ o recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos legÌtims.

Barcelona, 27 de gener de 2003

Germ‡ GordÛ i Aubarell

Secretari general

Annex 1

Bases

-1††Llocs de treball objecte de la convocatÚria

1.1††Es convoca concurs de canvi de destinaciÛ per a la provisiÛ dels llocs de treball del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca que figuren a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ d'acord amb aquestes bases.

1.2††SÛn objecte de convocatÚria els llocs que, amb car‡cter general, es detallen al annex 3 d'aquesta ResoluciÛ, en el cas que quedin vacants com a resultat del desenvolupament del present concurs.

1.3††Les places que cal funcionaritzar, d'acord amb el que consta a la relaciÛ de llocs de treball, seran objecte dels processos de funcionaritzaciÛ a quË fa referËncia la disposiciÛ transitÚria 3 del V Conveni col∑lectiu ˙nic d'‡mbit de Catalunya del personal laboral de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa no podran ser objecte de resultes en aquest procÈs.

-2††Participants

2.1††Pot prendre part en aquest concurs de canvi de destinaciÛ el personal laboral fix de l'AdministraciÛ de la Generalitat, dins l'‡mbit d'aplicaciÛ que estableix l'article 2 del V Conveni col∑lectiu ˙nic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya, que estigui en situaciÛ d'actiu o d'excedËncia volunt‡ria i que reuneixi els requisits que especifiquen la base 3 i la relaciÛ de llocs de treball.

2.2††Els treballadors en situaciÛ d'excedËncia que en el moment d'aquesta convocatÚria tinguin pendent la resoluciÛ d'una sol∑licitud de reingrÈs hauran de participar necess‡riament en el concurs, sempre que els llocs objecte de convocatÚria siguin d'igual o similar categoria professional.

Es consideren llocs de categoria similar els inclosos dins el mateix grup retributiu que, pel contingut tËcnic de les funcions que s'hi han de desenvolupar, puguin ser ocupats amb efic‡cia per un treballador que tingui una altra categoria atenent el seu nivell d'aptituds i habilitats. Aquest reingrÈs comportar‡ l'adequaciÛ a la nova categoria professional.

2.3††El personal laboral fix amb discapacitat pot participar en igualtat de condicions que la resta de concursants sempre que puguin desenvolupar de forma suficient i autÚnoma les funcions dels llocs de treball sol∑licitats.

-3††Requisits

3.1††A la fase de reingrÈs d'excedents voluntaris poden prendre part els treballadors en situaciÛ d'excedËncia volunt‡ria que hagin sol∑licitat el reingrÈs, o que el sol∑licitin mitjanÁant aquest concurs, per ocupar vacants d'igual o similar categoria dins el mateix grup professional al qual pertanyien en el moment en quË van passar a aquesta situaciÛ, amb preferËncia d'obtenir plaÁa, d'acord amb allÚ que estableixen els articles 21 i 46 del V Conveni col∑lectiu ˙nic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya, i sempre que reuneixin les condicions establertes per poder-hi reingressar.

3.2††Poden participar en el concurs en la modalitat de trasllat els treballadors en situaciÛ d'actiu en el cas que hi hagi vacants de la mateixa categoria i, si s'escau, especialitat, de les que s'especifiquen a l'annex 2.

3.3††A la modalitat d'ascens poden participar els treballadors en situaciÛ d'actiu del mateix grup professional o del grup professional immediatament inferior que el del lloc objecte de convocatÚria, si la categoria professional que aixÚ comporta correspon a la mateixa ‡rea de funcions assimilables o bÈ si es disposa de la titulaciÛ adient, llevat dels treballadors que estiguin complint una sanciÛ en els supÚsits que preveuen els apartats b) i c) de l'article 52.7††del V Conveni col∑lectiu ˙nic del personal laboral de la Generalitat de Catalunya.

3.4††En els supÚsits que legalment no s'exigeixi una determinada titulaciÛ, podran participar en la convocatÚria els treballadors fixos amb capacitat provada. S'entÈn com a capacitat provada l'experiËncia professional en l'exercici de funcions en el mateix lloc de treball que cal proveir, o un altre lloc de categoria professional equivalent, demostrada durant el perÌode de prova que estableix l'article 20.6††del V Conveni col∑lectiu ˙nic del personal laboral de la Generalitat de Catalunya.

3.5††Per tal que els treballadors en actiu puguin participar en aquesta convocatÚria en les modalitats de trasllat o d'ascens, ha d'haver transcorregut un perÌode de dos anys de treball efectiu en l'˙ltim lloc de destinaciÛ obtingut per la mateixa modalitat.

3.6††Els requisits de participaciÛ s'han de reunir en la data de la publicaciÛ de la convocatÚria al DOGC.

-4††MËrits i capacitats

La valoraciÛ dels diferents mËrits i capacitats per a l'adjudicaciÛ dels llocs de treball s'efectuar‡ d'acord amb allÚ que preveu l'article 21 del V Conveni col∑lectiu ˙nic del personal laboral de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, fins a un m‡xim de 100 punts, d'acord amb els conceptes seg¸ents:

4.1††Capacitats professionals.

L'experiËncia i la capacitat professional es valoraran fins a 70 punts, d'acord amb el barem seg¸ent:

4.1.1††Per l'experiËncia en el desenvolupament de funcions iguals o similars de l'‡rea corresponent s'atorgaran fins a 30 punts, d'acord amb el barem seg¸ent:

  1. Per l'experiËncia en el desenvolupament de funcions iguals de l'‡rea corresponent, a raÛ de 0,25 punts per mes de serveis.

  2. Per l'experiËncia en el desenvolupament de funcions similars de l'‡rea corresponent, a raÛ de 0,15 punts per mes de serveis.

    A efectes del cÚmput d'aquest mËrit no es tindran en compte les fraccions inferiors a un mes.

    4.1.2††Per valorar les capacitats i aptituds que garanteixin la idoneÔtat respecte de la missiÛ, les tasques i les responsabilitats dels llocs objecte de convocatÚria s'atorgaran fins a 40 punts, en funciÛ de la seva acreditaciÛ mitjanÁant la realitzaciÛ d'una prova professional. L'acreditaciÛ del grau d'idoneÔtat mitjanÁant la realitzaciÛ de la prova Ès obligatÚria per als candidats que optin per un lloc de treball de diferent grup, subgrup. Categoria i/o especialitat del que actualment ocupen i la puntuaciÛ mÌnima per superar-la Ès de 20 punts.

    En canvi, estaran exempts de realitzar aquesta prova i obtindran directament els 40 punts els candidats que, per trasllat o reingrÈs, optin per al lloc de treball del seu mateix grup, subgrup, categoria i/o especialitat.

    4.2††Titulacions acadËmiques.

    Les titulacions acadËmiques rellevants per al lloc de treball que cal proveir es valoraran fins a un m‡xim de 5 punts.

    No es valoraran les titulacions acadËmiques exigides com a requisit excloent per participar en el concurs, ni les que siguin necess‡ries per assolir la titulaciÛ exigida en la convocatÚria, ni tampoc les que siguin necess‡ries per assolir-ne altres de nivell superior que s'al∑leguin com a mËrit.

    4.3††FormaciÛ i perfeccionament.

    4.3.1††Es valoraran exclusivament els cursos de formaciÛ i/o perfeccionament que versin directament sobre matËries relacionades amb les tasques prÚpies del lloc de treball objecte de convocatÚria, en funciÛ de la dificultat, la durada, els programes i l'existËncia de proves qualificadores, fins a un m‡xim de 10 punts.

    Es tindran en especial consideraciÛ els coneixements que consten a l'apartat de formaciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR