ORDRE AAM/259/2012, de 10 de setembre, per la qual es convoquen eleccions per a la provisió dels càrrecs als òrgans de govern de les confraries de pescadors, de les seves federacions territorials i de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’article 32.1 de la Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors, i l’article 12.1 del Decret 96/2012, de 4 de setembre, sobre el procediment electoral de les confraries de pescadors i de les seves federacions, determinen que correspon al conseller o la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural la convocatòria del procés electoral per a la provisió dels càrrecs dels òrgans de govern de les confraries de pescadors, de les seves federacions territorials i de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors per mitjà d’una ordre que ha de fixar el calendari de les eleccions.

El calendari del procés electoral, en les seves fases successives, fixa els dies concrets dels actes que formen part del procés tenint en compte els diferents supòsits que es poden donar en funció de l’existència o inexistència de reclamacions i recursos.

En conseqüència, fent ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es convoquen eleccions per a la provisió dels càrrecs dels òrgans de govern de les confraries de pescadors, de les seves federacions territorials i de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors d’acord amb l’article 32.1 de la Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors, i l’article 2.1 del Decret 96/2012, de 4 de setembre, sobre procediment electoral de les confraries de pescadors i de les seves federacions. El procés electoral comença el dia 17 de setembre de 2012 i s’ha de dur a terme segons el calendari que s’estableix a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2

El procés electoral es regeix per la Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors; pel Decret 96/2012, de 4 de setembre, sobre el procediment electoral de les confraries de pescadors i de les seves federacions; per aquesta Ordre, complementàriament pels estatuts de les confraries de pescadors i els de les seves Federacions i supletòriament per la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, sobre règim electoral general i les seves modificacions posteriors.

Article 3

3.1 El nombre de càrrecs a elegir per a cada òrgan de govern de les confraries de pescadors és el que determinen els seus estatuts, d’acord amb els articles 11.3 i 13.1 de la Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors.

3.2 El nombre de càrrecs a elegir a cada federació territorial i a la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors és el que determinen els estatuts corresponents, d’acord amb els articles 29.3 i 30.4 de la Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors.

3.3 Els capítols de cada confraria de pescadors i els presidents o les presidentes de les federacions territorials i de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors han de comunicar a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, un cop publicada aquesta Ordre, els membres dels comitès electorals, el Pla electoral, que inclou l’organigrama, d’acord amb els articles 13 i 14 del Decret 96/2012, de 4 de setembre, sobre el procediment electoral de les confraries de pescadors i de les seves federacions.

Article 4

4.1 La Junta Electoral té la seu a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i està formada pels membres que estableix l’article 6.2 del Decret . 96/2012, de 4 de setembre, sobre el procediment electoral de les confraries de pescadors i de les seves federacions

4.2 Els comitès electorals i les meses electorals de cada confraria de pescadors, de les seves federacions territorials i de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors tenen la seu a la corresponent confraria de pescadors o a les seus socials de les federacions territorials o de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, i estan formats pels membres que determinen els articles 6.3 i 6.5, del Decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR