ORDRE AAR/94/2010, de 15 de febrer, per la qual es modifica l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, per la qual s'aprova el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, i es convoquen les eleccions per renovar la composició de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/94/2010, de 15 de febrer, per la qual es modifica l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, per la qual s'aprova el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, i es convoquen les eleccions per renovar la composició de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Mitjançant la Llei 5/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals, i administratives, es va crear el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) com a corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia.

El Decret 180/2001, de 26 de juny, de regulació de la composició i les funcions del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, modificat pel Decret 269/2001, de 9 d'octubre, estableix en el seu article 4.2 que els vocals de la Junta Rectora representants dels subsectors de la producció, de les empreses elaboradores, de les empreses importadores i de les comercialitzadores seran elegits democràticament en cada subsector pels inscrits a la secció de registre respectiu i d'entre els mateixos inscrits.

L'article 4.3 de l'esmentat Decret estableix que la composició de la Junta es renovarà cada 4 anys. Les darreres eleccions per escollir els/les representants dels sectors a la Junta Rectora es varen realitzar en data 28 de febrer de 2006.

Vist que s'ha d'obrir un nou procés electoral per escollir els representants dels subsectors esmentats, cal convocar les eleccions a membres de la Junta Rectora d'acord amb el calendari que resulta de la regulació del procediment electoral que preveu l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, per la qual s'aprova el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (DOGC núm. 3498, de 23.10.2001). Així mateix resulta convenient revisar alguns aspectes del procediment electoral per afavorir la participació dels operadors inscrits en l'elecció dels seus representants en la Junta Rectora esmentada.

L'article 27 de l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, per la qual s'aprova el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, disposa que correspon al president del Consell, d'acord amb el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, determinar la data de les eleccions. En aquest sentit, a la reunió de la Junta Rectora del CCPAE realitzada el dia 29 de gener de 2009, el Consell ha acordat proposar al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR