ORDRE ECO/78/2012, de 27 de març, per la qual es modifica l'Ordre IRP/416/2010, de 5 d'agost, de concreció de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l'ús d'un sistema informàtic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Reglament de la loteria Binjocs, aprovat pel Decret 99/2010, de 27 de juliol, en l’article 6.1 estableix que és una modalitat de joc de loteria de números que es caracteritza per utilitzar un sistema de joc desenvolupat a través de terminals de joc instal·lats en establiments autoritzats, i connectats als sistemes informàtics de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, on s’enregistren les apostes i es realitzen els sortejos.

Mitjançant l’Ordre IRP/416/2010, de 5 d’agost, es va desplegar la regulació de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l’ús d’un sistema informàtic.

L’evolució experimentada darrerament pel sector del joc a Catalunya aconsella implementar innovacions derivades de l’aplicació de les noves polítiques en matèria de joc, que comporten l’adequació de determinats aspectes a les circumstàncies del context actual, amb la introducció de novetats relatives als sistemes de joc i de prepagament, i a liquidació del saldo, regulades per l’Ordre IRP/416/2010.

Per tant, a proposta del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m’atribueix la disposició final segona del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’apartat 1.a) de l’article 2 de l’Ordre IRP/416/2010, de 5 d’agost, de concreció de la comercialització de la loteria denominada Binjocs, que queda redactat de la manera següent:

“2.1.a) Sol·licitar de la persona agent venedora autoritzada, a canvi d’un import abonat en efectiu de com a màxim 100,00 euros, la creació d’un compte en els sistemes informàtics de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat. Així mateix aquest compte podrà ser creat automàticament inserint la persona jugadora bitllets de curs legal, d’import 5,00 euros, 10,00 euros, 20,00 euros o 50,00 euros, en el dispositiu d’acceptació de bitllets integrat en el terminal a tal efecte;”

Article 2

Es modifica l’apartat 1 de l’article 3 de l’Ordre IRP/416/2010, de 5 d’agost, de concreció de la comercialització de la loteria denominada Binjocs, que queda redactat de la manera següent:

“3.1 Les persones jugadores poden participar a la loteria Binjocs durant els 30 dies naturals següents al de la creació d’un compte, en diverses sessions de joc, i en moments i terminals de joc diferents. S’entén per sessió de joc la compresa dins l’horari d’una mateixa jornada dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR