Decret 6/2010, de 7 de febrer, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 6/2010, de 7 de febrer, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears Mitjançant el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, s'establiren les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Aquest Decret va ser modificat mitjançant els decrets 14/2007, de 20 de juliol;

20/2007, de 31 de juliol; 37/2007, de 24 d'octubre; 14/2008, de 28 de març;

16/2008, d'11 d'abril; 22/2008, de 7 d'octubre; 23/2008, de 10 d'octubre;

25/2008, de 27 de novembre; 26/2008, de 28 de novembre; 16/2009, de 14 de setembre, 17/2009, de 9 d'octubre, i 1/2010, de 14 de gener.

En data d'avui, s'ha aprovat el Decret 3/2010, de 7 de febrer, pel qual es determina una nova composició del Govern de les Illes Balears mitjançant l'extinció i la modificació de diverses conselleries. En conseqüència, cal adaptar l'estructura orgànica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma a aquesta nova composició.

A més, s'ha constatat la conveniència de millorar la delimitació de l'àmbit material d'actuació de diverses direccions generals, com també la necessitat de racionalitzar l'adscripció o vinculació d'alguns ens públics respecte d'algunes conselleries.

Per això, d'acord amb els articles 11 c i 38.3 a de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, i els articles 5 i 8.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict el següent DECRET Article primer S'afegeix al punt 1 de l'article 2 del Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a la Conselleria de Presidència, el paràgraf següent:

Es crea la Delegació de la Presidència per a l'Esport, com a òrgan assimilat en rang a una direcció general, adscrit a la Conselleria de Presidència i al capdavant del qual hi ha un delegat que exerceix les funcions següents: promoció de l'activitat esportiva; competicions oficials; associacions esportives; intervenció administrativa en matèria de navegació i busseig esportiu; titulacions nauticoesportives i subaquàtiques.

Article segon

Es modifica el punt 3 de l'article 2 del Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que queda redactat de la manera següent:

  1. Conselleria de Turisme:

-- Secretaria General -- Direcció General de Promoció Turística -- Direcció General d'Ordenació i Planificació Turística -- Direcció General de Comunicació Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

  1. Direcció General de Promoció Turística: promoció, difusió i comercialització dels productes i serveis turístics; informació estadística i estudis relatius al turisme.

  2. Direcció General d'Ordenació i Planificació Turística: ordenació normativa general i planificació del sector turístic.

  3. Direcció General de Comunicació: funcions relatives a la informació sobre l'activitat governamental i administrativa i a les relacions amb els mitjans EXT.

informatius; règim de premsa, ràdio i televisió públiques; publicitat institucional.

Article tercer

Es modifica el punt 4 de l'article 2 del Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que queda redactat de la manera següent:

  1. Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat:

-- Secretaria General -- Direcció General de Recursos Hídrics -- Direcció General de Biodiversitat -- Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental -- Direcció General de Mobilitat -- Direcció General d'Ordenació del Territori -- Direcció General de Transport Aeri i Marítim Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

  1. Direcció General de Recursos Hídrics: planificació hídrica, tarifes i plans d'estalvis; domini públic hidràulic i règim jurídic de l'aigua; laboratori de l'aigua, subministrament d'aigua i sanejament d'aigües residuals; execució de plans i acords nacionals i internacionals relatius a les competències de la Direcció General.

  2. Direcció General de Biodiversitat: biodiversitat i ordenació dels recursos naturals en relació amb les competències de la Direcció General; planificació, conservació i gestió dels espais naturals protegits a l'empara de la legislació ambiental; ecosistemes terrestres i marins en els termes que preveu la legislació vigent; paisatge, cartografia; espècies protegides; recursos forestals; planificació i gestió forestal i de forests; prevenció i extinció d'incendis forestals;

    caça; execució de plans i acords nacionals i internacionals relatius a les competències de la Direcció General.

  3. Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental: coordinació d'actuacions en matèria de canvi climàtic; compliment dels compromisos de reducció d'emissió de gasos d'efecte hivernacle; seguiment de l'evolució del clima...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR