Decret 20/2007, de 31 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 20/2007, de 31 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears Al BOIB núm. 104 de dia 12 de juliol de 2007 es va publicar el Decret 11/2007, d'11 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquest Decret, en el punt 4 de l'article 2, fixa l'estructura de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori.

La Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'empara de la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, aprovat per la Llei orgànica 2/1983, de 25 de febrer, té competència exclusiva, entre d'altres, en matèria de d'aeroports, heliports i transport marítim, de conformitat amb la redacció continguda a l'article 30, apartats 5 i 6.

Per desenvolupar i exercir aquestes competències d'una manera pràctica i efectiva, i tenint en compte que les matèries de què tracten tenen cada vegada una major presència en els interessos generals, és necessari crear una nova direcció general, dependent de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori.

Per això, dict el següent DECRET Article únic Es modifica el punt 4 de l'article 2 del Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el qual queda redactat de la manera següent:

4. Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori.

Secretaria General Direcció General de Mobilitat Direcció General d'Ordenació del Territori Direcció General de Transport Aeri i Marítim Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits següents:

  1. Direcció General de Mobilitat: planificació i ordenació dels transports terrestres; polítiques de mobilitat.

  2. Direcció General d'Ordenació del Territori...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR