ORDRE ARP/321/2003, de 14 de juliol, de modificació de l'Ordre ARP/431/2002, de 27 de desembre, per la qual es dóna publicitat a la creació del Comitè de seguiment de la programació de la iniciativa comunitària Leader Plus (2000-2006) a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/321/2003, de 14 de juliol, de modificació de l'Ordre ARP/431/2002, de 27 de desembre, per la qual es dóna publicitat a la creació del Comitè de seguiment de la programació de la iniciativa comunitària Leader Plus (2000-2006) a Catalunya.

Mitjançant l'Ordre ARP/431//2002, de 27 de desembre (DOGC núm. 3799, de 14.1.2003), es dóna publicitat a la creació del Comitè de seguiment, constituït el dia 13 de juny de 2002, data en la qual es va aprovar el Reglament intern.

En aquest Comitè s'informa també de l'estat d'execució del programa Proder, tot i que la seva aprovació correspon al Comitè de seguiment del programa de desenvolupament rural de Catalunya.

Atès que al Comitè de seguiment han d'estar-hi representats els sectors, les entitats i les associacions que tenen relació amb aquests programes, es fa convenient ampliar el nombre de vocals membres.

En aquest sentit s'ha considerat necessari la incorporació de l'Associació Rural de Catalunya, atès que els grups Leader Plus i Proder en formen part.

Així mateix, i per tal que hi hagi una coordinació i col·laboració entre les administracions públiques s'incorpora també a aquest Comitè un vocal en representació de la Subdirecció General de Formació, Innovació, Tecnologia i Foment del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

D'altra banda, s'ha de procedir a una adaptació per tal que el vocal representant de la Direcció General de Patrimoni Natural i del Medi Físic passi a anomenar-se vocal representant de la Direcció General de Boscos i Biodiversitat, que és la Direcció General del Departament de Medi Ambient que ha assumit les seves competències.

En data 17 de juny de 2003 el Comitè va aprovar la modificació dels vocals membres que han de formar-ne part.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Modificar l'article 3.1.b) de l'Ordre ARP/431/2002, de 27 de desembre, el qual queda redactat de la manera següent:

"Vocals:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR