Resolució del conseller d’Economia i Competitivitat per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears, i la publicació del Conveni col·lectiu de l’empresa Tiberi Catering, SL (exp.: CC_TA_02/091, codi de conveni 07100252012014)

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'ECONOMIA I COMPETITIVITAT
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El dia 30 de desembre de 2013, la representació de l’empresa Tiberi Catering, SL i la del seu personal subscriviren el text del Conveni col•lectiu de treball.

  2. El dia 30 de gener de 2014, la senyora María Mercedes Martín Caballero, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col•lectiu, sol•licità el registre, el dipòsit i la publicació del Conveni col•lectiu esmentat.

    Fonaments de dret

  3. L’article 90.3 del Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març.

  4. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col•lectius de treball.

  5. L’article 60 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.

    Per tot això, dict la següent

    RESOLUCIÓ

  6. Inscriure i dipositar el Conveni col•lectiu de l’empresa Tiberi Catering, SL en el Registre de Convenis Col•lectius de les Illes Balears.

  7. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  8. Notificar aquesta Resolució a la Comissió Negociadora.

    Palma, 10 de juny de 2014

    El director general de Treball i Salut Laboral

    Onofre Ferrer Riera

    Per delegació del conseller d’Economia i Competitivitat

    (BOIB 70/2013)

    I CONVENI COL-LECTIU D’EMPRESA D’HOSTELERIA I CATERING

    EMPRESA TIBERI CATERING S.L

    Preàmbul

    Les parts signatàries del present Conveni col-lectiu de l’Empresa Tiberi Catering S.L, representades per D. José Ferragut en representació laboral, i D. Baltasar Servera, en representació empresarial, acorden:

Article 1 Àmbit funcional i territorial

L’àmbit del present Conveni es el de l’empresa TIBERI CATERING S.L i afecta a tots els centres de treball de la citada empresa a Balears.

Article 2 Àmbit personal.

El present conveni d’empresa afecta a la totalitat de la plantilla adscrita a la mateixa, amb l’única excepció del personal d’alta direcció al que es refereix l’article 2.1.a del texte refundit de la Lley del Estatut dels Treballadors.

Article 3 Àmbit temporal.

La duració del present conveni col-lectiu serà de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR