DECRET 29/2007, de 30 de gener, de cessament del senyor Xavier Muñoz i Puiggròs com a director general de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

29/2007, de 30 de gener, de cessament del senyor Xavier MuÒoz i PuiggrÚs com a director general de Dret i d'Entitats JurÌdiques del Departament de JustÌcia.

De conformitat amb el que estableixen els articles 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de marÁ, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, i 12.e) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de JustÌcia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

El senyor Xavier MuÒoz i PuiggrÚs cessa com a director general de Dret i d'Entitats JurÌdiques del Departament de JustÌcia, i se li agraeixen els serveis prestats.

Barcelona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR