ORDRE IUE/466/2009, de 22 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/466/2009, de 22 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part.

El 14 de desembre de 2007, mitjançant l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, es va publicar al DOGC la creació d'una borsa de dissenyadors/es i s'establia el procediment per formar-ne part.

Per tal de facilitar la integració de les persones interessades a formar part d'aquesta borsa i que posseeixin els requisits establerts en l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, es considera oportú no fixar uns terminis determinats per a la presentació de les sol·licituds corresponents, a l'efecte que un nombre de persones més elevat pugui gaudir de les diferents actuacions que es facin en el marc del Pla de dinamització de la moda catalana.

En conseqüència, i d'acord amb les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Modificar l'Ordre IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part, concretament els articles 4.2 i 5.2, que queden amb el redactat següent:

.4.2 Les persones interessades a pertànyer a aquesta borsa de dissenyadors poden presentar les seves sol·licituds en qualsevol moment, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el DOGC..

.5.2 El termini màxim per dictar i notificar la resolució per la qual s'admeti o no la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR