DECRET 176/1989, de 23 de juny, pel qual s'accepta la cessió de domini d'una borda aranesa oferta pel Conselh Comarcau de Montanha dera Val d'Aran i per l'Ajuntament de Vielha.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Atès que el Conselh Comarcau de Montanha dera Val d'Aran i l'Ajuntament de Vielha han ofert a la Generalitat de Catalunya la cessió de domini d'una borda aranesa situada al carrer dera Torreta, núm. 5, amb destinació a l'ampliació del Museu dera Val d'Aran;

Atès que el Departament de Cultura considera d'interès l'acceptació de la cessió;

A proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

De conformitat amb el que disposa l'article 12.1 de la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat en relació amb l'article 7.1 del Reglament per a la seva execució, s'accepta la cessió de domini feta per pel Conselh Comarcau de Montanha dera Val d'Aran i per l'Ajuntament de Vielha e Mijaran, propietaris per meitat pro indivisa cadascun de la finca que es descriu registralment com segueix: "Urbana. Una casa, avui quadra, situada a Vielha, en el carrer dera Torreta, número cinc, d'extensió superficial quaranta-vuit metres quadrats, que comprèn baixos i paller, i afronta, a la dreta, amb la casa de Maria de Miquel, a l'esquerra, amb passatge de servitud i per darrera, amb casa de Villadet. " Aquesta finca consta inscrita en el Registre de la propietat de Vielha al tom 197, llibre 15, foli 151, finca núm. 987.

Article 2

La finca esmentada s'incorporarà a l'Inventari General de Béns de la Generalitat de Catalunya i resultarà implícita la seva afectació al Departament de Cultura, en aplicació de l'article 26.1.b) del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni de la Generalitat.

Article 3

Correspondrà al Departament de Cultura l'adopció de les mesures que fixa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR