DECRET 398/1988, de 27 de desembre, pel qual s'accepta la cessió de domini feta per l'Ajuntament d'Olius d'una finca de 22.120 m2 amb destinació a centre de capacitació agrària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Atès que l'Ajuntament d'Olius (Solsonès) ha ofert a la Generalitat de Catalunya la cessió de domini d'una finca de 22.120 m2, amb destinació a centre de capacitació agrària;

Atès que el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d'interès l'acceptació de la cessió;

A proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

De conformitat amb el que disposa l'article 12.1 de la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat, en relació amb l'article 7.1 del Reglament per a la seva execució, s'accepta la cessió de domini feta per l'Ajuntament d'Olius d'una finca de 22.120 m2 que es descriu registralment com segueix: "Rústica: peça de terra, campa, secà, situada al terme municipal d'Olius, procedent d'heretat Sant Just, de cabuda aproximada dues hectàrees, vint-i-una àrees i vint centiàrees, que afronta a orient amb la finca matriu; a migdia amb la finca de Florentina Xixons Mascaró i amb la urbanització 'El Pi de Sant Just'; a ponent, amb la carretera de Solsona a Manresa, i al nord amb la finca propietat de Martín Ritort Ribalta". Aquesta finca consta inscrita al Registre de la Propietat de Solsona, al tom 557, llibre 12 d'Olius, foli 95, finca núm. 677.

Article 2

L'esmentada finca de 22.120 m2 s'incorporarà a l'inventari general de béns de la Generalitat de Catalunya i resultarà implícita la seva afectació al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, en aplicació de l'article 26.1.b) del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni de la Generalitat.

Article 3

Correspondrà al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca l'adopció de les mesures que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR