DECRET 107/2006, de 25 d'abril, de cessament de la senyora Marta Aymerich i Martínez com a directora del Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

107/2006, de 25 d'abril, de cessament de la senyora Marta Aymerich i MartÌnez com a directora del Consell Interdepartamental de Recerca i InnovaciÛ TecnolÚgica (CIRIT).

De conformitat amb el que disposen l'article 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de marÁ, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, l'article 12.e) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i l'article 38 del Decret 313/2004, de 8 de juny, de reestructuraciÛ del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

La senyora Marta Aymerich i MartÌnez cessa com a directora del Consell Interdepartamental de Recerca i InnovaciÛ TecnolÚgica (CIRIT), perquË passa a ocupar un altre c‡rrec.

Barcelona, 25 d'abril de 2006

Pasqual...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR