ORDRE de 6 d'octubre de 1987, per la qual s'autoritzen els trasllats i les modificacions de diversos centres docents privats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Per tal de resoldre sobre les sol·licituds presentades als Serveis Territorials del Departament, en petició de trasllat de diversos centres docents privats, s'instruïren els corresponents expedients amb estricta observança de les normes de procediment aplicables.

Havent-se comprovat en els esmentats expedients el compliment, per part dels centres que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre, dels requisits exigits per la legislació vigent i, en concret, pel Decret 1855/1974, de 7 de juny, i per l'Ordre Ministerial de 24 d'abril de 1975,

Ordeno:

Article 1

S'aprova el trasllat dels centres docents privats que es detallen a l'annex de la present Ordre.

Article 2

S'aproven les modificacions que figuren en els paràgrafs dels corresponents centres de l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 10 d'octubre de 1987

Joan Guitart i Agell Conseller d'Ensenyament

Annex

Baix Llobregat

Comarca: Baix Llobregat. Municipi: Gavà. Localitat: Gavà. Número de codi: 08017451. Denominació: Santo Ángel. Adreça: carrer de Sant Pere, 105. Titular: Santo Ángel, SA. S'autoritza el trasllat de 2 unitats d'Educació General Bàsica al carrer de Colomeres, 79, (abans carrer de Juan Miranda, 116). Composició del centre d'Educació General Bàsica: 8 unitats amb classificació definitiva i capacitat per a 320 llocs escolars, situades al carrer de Colomeres, 79.

Barcelona-ciutat

Comarca: Barcelonès. Municipi: Barcelona. Localitat: Barcelona. Número de codi: 08003774. Denominació: Lexia. Adreça: carrer d'Alfons XII, 17. Titular: Concepción Ausas Sostres. S'autoritza el trasllat del centre d'Educació Especial al carrer de Gomis, 102-104. Altres: també s'autoritza l'ampliació d'una unitat d'Educació Especial. Constitució del centre: 9 unitats d'Educació Especial amb 90 places escolars.

Comarca: Barcelonès. Municipi Barcelona. Localitat: Barcelona. Número de codi: 08036226. Denominació: Paidos. Adreça: carrer de València, 32-34. Titular: Julián Ángel Pegenaute Simón. S'autoritza el trasllat del centre al carrer d'Entença, 100. Altres: també s'autoritza l'ampliació d'1 unitat de Pàrvuls. Jardí d'Infància i 1 de Pàrvuls amb classificació definitiva i capacitat per a 60 llocs escolars.

Comarca: Barcelonès. Municipi: Barcelona. Localitat: Barcelona. Número de codi: 08041076. Denominació: Centre d'Educació Especial Taiga. Adreça: carrer d'Iradier, 26. Titular: Escola Taiga, Soc. Coop. Ltda. S'autoritza el trasllat del centre al carrer de Pomaret, 14. Altres: també...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR