DECRET 40/2002, de 5 de febrer, pel qual es modifica el Decret 48/1994, de 8 de febrer, sobre atribució de competències relatives al règim sancionador en matèria de transport ferroviari.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

40/2002, de 5 de febrer, pel qual es modifica el Decret 48/1994, de 8 de febrer, sobre atribució de competències relatives al règim sancionador en matèria de transport ferroviari.

El Decret 48/1994, de 8 de febrer, atribueix a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya les facultats d'instrucció dels expedients sancionadors per infraccions de les persones usuàries que siguin incoats en els termes que preveu l'article 293 del Reglament de la llei d'ordenació dels transports terrestres, aprovat pel Reial decret 1211/1990, de 28 de setembre, en les línies l'explotació de les quals té encomanades.

L'article 292 de l'esmentat reglament de la Llei d'ordenació dels transports terrestres estableix les prohibicions d'entrada i trànsit de persones i vehicles per les vies fèrries.

L'experiència positiva en l'exercici de la facultat instructora per part de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la conveniència de reforçar les facultats d'inspecció dels serveis que té encomanats, fa que es consideri oportú ampliar les facultats instructores de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya als expedients sancionadors incoats en els termes previstos en l'article 292 de l'esmentat reglament, per incidir també en el funcionament regular dels serveis.

Per això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 1.1 del Decret 48/1994, de 8 de febrer, sobre atribució de competències relatives al règim sancionador en matèria de transport ferroviari, que queda redactat de la manera següent:

1.1 S'atribueixen a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya les facultats d'instrucció dels expedients sancionadors per infraccions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR