DECRET 266/1989, de 25 d'octubre, pel qual s'assignen al Departament de Treball les funcions i els mitjans transferits a la Generalitat de Catalunya pel Reial Decret 1225/1989, de 8 de setembre, en matèria de qualificació i registre administratiu de societats anònimes laborals.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

AtËs que, en virtut del Reial Decret 1225/1989, de 8 de setembre, s'han traspassat funcions i mitjans de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria de qualificaciÛ i registre administratiu de societats anÚnimes laborals,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament de Treball les funcions i els mitjans que en matËria de qualificaciÛ i registre administratiu de societats anÚnimes laborals han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial Decret 1225/1989, de 8 de setembre.

Article 2

El Departament de Treball exercir‡, respecte a les funcions i mitjans transferits, les facultats que li corresponen segons les disposicions legals vigents.

Article 3

El conseller de Treball, o la persona en qui delegui, subscriur‡ l'acta de presa de possessiÛ dels serveis transferits.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor el mateix dia de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 d'octubre de 1989

Jordi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR