DECRET 259/1991, de 25 de novembre, pel qual s'assignen al Departament de Benestar Social les funcions i els serveis relatius a la integració laboral dels disminuïts.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

AtËs que, en virtut del Reial Decret 1576/1991, de 18 d'octubre, s'han traspassat funcions i serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria de gestiÛ d'ajuts i subvencions respecte al suport a la integraciÛ laboral dels disminuÔts.

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament de Benestar Social les funcions i els serveis que en matËria de gestiÛ d'ajuts i subvencions respecte al suport a la integraciÛ laboral dels disminuÔts han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial Decret 1576/1991.

Article 2

El Departament de Benestar Social exercir‡, respecte a les funcions i els serveis transferits, les facultats que li corresponen segons les disposicions legals vigents.

Article 3

El conseller de Benestar Social o la persona en qui delegui, subscriur‡ l'acta de presa de possessiÛ dels serveis transferits.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor el mateix dia de la seva publicaciÛ al DOGC.

Barcelona, 25 de novembre de 1991

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR