DECRET 313/1984, de 10 d'octubre, sobre modificació de l'article 4t. del Decret 205/1981, de 10 de juliol, sobre reestructuració de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 205/1981, de 10 de juliol, va reestructurar la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, a la qual varen ésser adscrites les competències que en matèria edificatòria tenia el Ministeri d'Obres Públiques i Urbanisme i que foren transferides a la Generalitat.

El temps transcorregut i molt especialment la necessitat d'assegurar el compliment de les normatives i de promoure l'economia, la unitat i la qualitat amb un caràcter edificatori propi de la Generalitat actual, aconsella de definir més acuradament l'organització de l'esmentada Direcció General per tal de potenciar la coordinació tècnica dels serveis d'arquitectura de la Generalitat de Catalunya sobre les bases inicialment establertes. Per tant, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

- Es modifica l'article quart del Decret

205/1981, de 10 de juliol, sobre reestructuració de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, que resta redactat de la manera que segueix: "Article quart.

- El Servei d'Edificabilitat i Conservació, dependent de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, com a òrgan responsable del compliment de la normativa edificatòria a Catalunya i, conseqüentment, de tots els serveis d'arquitectura de la Generalitat, tindrà les comeses que segueixen:

  1. Col·laborar amb tots els Serveis d'altres Departaments en la concepció i la normalització dels edificis públics de la Generalitat.

  2. Supervisar els projectes de nova planta, de reforma estructural dels edificis públics administratius de la Generalitat.

  3. Establir els plecs de condicions tècniques generals dels projectes d'edificació de la Generalitat i col·laborar en la redacció dels plecs generals que siguin específics de tecnologies concretes.

  4. Projectar i portar la inspecció tècnica de les obres a realitzar en edificis d'altres Departaments en els casos en què aquests Departaments...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR