ORDRE PRE/344/2006, de 28 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Joventut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/344/2006, de 28 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Joventut.

El Decret 193/2004, de 20 de febrer, de segona modificació del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, atribueix al Departament de la Presidència les funcions en matèria de Joventut.

El Decret 239/2005, de 8 de novembre, de reestructuració de la Secretaria General de Joventut, atribueix a la Secretaria General de Joventut les funcions de direcció, de seguiment i supervisió d'actuacions en l'àmbit juvenil, el disseny, la coordinació, l'impuls i el seguiment del Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

El Pla Nacional de Joventut de Catalunya, revisat i aprovat pel Govern de la Generalitat el 25 d'octubre de 2005, incorpora sis principis rectors de les polítiques de joventut: la integralitat, la transversalitat, l'atenció a la diversitat, la proximitat, la participació i la corresponsabilitat, així com la innovació i l'aprenentatge.

La Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18.11.2003), pel seu caràcter bàsic, té afectacions sobre les normes reguladores de bases de subvencions elaborades per l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb el que preveu el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i en ús de les atribucions que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article únic

Aprovar les bases reguladores que han de regir el Premi Joventut, que consten en l'Annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Aquesta Ordre deroga l'Ordre PRE/253/2005, de 26 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Joventut (DOGC núm. 4402, de 9.6.2005).

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra aquesta Ordre o les seves bases les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 28 de juny de 2006

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de la Presidència

Annex

Bases

.1 Objecte

L'objecte del Premi Joventut és premiar les tesis, treballs d'estudi, d'investigació o de sistematització de dades sobre la joventut en general o sobre algun dels seus aspectes, preferentment dels joves o de les joves de 16 a 29 anys, catalans o catalanes, o bé vinculats a Catalunya, des de la perspectiva de les ciències socials.

.2 Condicions

2.1 Els treballs han de ser originals, inèdits, en català, no premiats en altres concursos i mecanografiats a un espai.

2.2 Aquest premi és compatible amb l'obtenció d'altres ajuts o subvencions per als treballs previs d'investigació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR