ORDRE ARP/362/2006, de 14 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics del Laboratori Agroalimentari del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/362/2006, de 14 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics del Laboratori Agroalimentari del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

L'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l'ensenyament universitari, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller competent per raó de la matèria.

Donada la normativa comunitària sobre els controls de qualitat que han de realitzar els laboratoris del sector agroalimentari i valorada la necessitat d'establir uns preus públics pels serveis d'assaigs d'aptitud (Programa INTER2000), tallers d'experimentació pràctica i mostres de referència, prestats pel Laboratori Agroalimentari del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per al foment i el recolzament dels controls de qualitat;

D'acord amb el Departament d'Economia i Finances i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S'aproven els preus públics per la prestació de serveis del Laboratori Agroalimentari del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 14 de juliol de 2006

Jordi William Carnes i Ayats

Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Preus del Laboratori Agroalimentari

.1 Preu públic dels exercicis interlaboratoris amb assaigs fisicoquímics (INTER2000 Q) amb informe final en suport informàtic:

  1. Preu A (anàlisis bàsiques): 150,80 euros, IVA inclòs.

  2. Preu B (anàlisis específiques): 197,20 euros, IVA inclòs.

    S'aplicarà:

    Increment de 5 euros si els laboratoris adherits de l'Estat espanyol volen rebre l'informe final de cadascun dels exercicis en els que s'han inscrit, en suport paper i per correu postal (preu A: 156,60 euros; preu B: 203,00 euros, IVA inclòs).

    Increment de 55 euros si els laboratoris adherits volen rebre les mostres i els informes finals (en suport informàtic i paper) en d'altres països europeus, inclosos els que no són membres de la Unió Europea (preu A: 185,00 euros; preu B: 225,00 euros).

    Increment de 95 euros si els laboratoris adherits volen rebre les mostres i els informes finals (en suport informàtic i paper) en països no europeus (preu A: 225,00 euros; preu B: 265,00 euros).

    .2 Preu públic dels exercicis interlaboratoris amb assaigs microbiològics (INTER2000 M) amb informe final en suport informàtic:

  3. Preu A (anàlisis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR