ORDRE IUE/479/2008, d'11 de novembre, per la qual s'aprova la modificació de la trama urbana consolidada del municipi de Puigcerdà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/479/2008, d'11 de novembre, per la qual s'aprova la modificació de la trama urbana consolidada del municipi de Puigcerdà.

L'article 4.5 de la Llei 18/2005, de 27 de desembre, d'equipaments comercials, estableix que per mitjà una ordre del departament competent en matèria de comerç, les delimitacions de les trames urbanes consolidades es poden actualitzar de manera individualitzada, a petició de l'ajuntament corresponent, sempre que l'actualització tingui per objecte afegir a la trama ja definida sectors de planejament vigent que prevegin, com a mínim, dos-cents cinquanta habitatges, amb tipologia d'eixampla plurifamiliar i amb una densitat superior a quaranta habitatges per hectàrea.

Així mateix, l'article 19 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, disposa que les delimitacions de les trames urbanes consolidades podran ser modificades per incorporar sectors de planejament urbanístic que disposin de planejament derivat aprovat definitivament i vigent.

En data 15 de juliol de 2008 l'Ajuntament de Puigcerdà sol·licita la modificació de la Trama Urbana Consolidada (TUC) del seu municipi, per tal d'incorporar el Pla Parcial de Sòl Urbanitzable delimitat (SurD) 38, Pla de Rigolisa, el Pla parcial de sòl urbanitzable delimitat (SurD) 39, Camí de Pedragosa, i una sèrie de zones del POUM.

El 24 d'octubre de 2008 la Direcció General de Comerç proposa incorporar a la TUC el sector del Pla Parcial SurD38, Pla de Rigolisa, proposat per l'Ajuntament de Puigcerdà i excloure'n aquells que no compleixen els requisits de l'article 19.

S'ha seguit, d'acord amb l'article 20 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, la tramitació prevista a l'article 19 del mateix Decret, i s'ha escoltat la Comissió d'Equipaments Comercials, en la seva sessió de 28 d'octubre de 2008.

D'acord amb l'article 19.2 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, en data 28 d'octubre de 2008 s'ha donat tràmit d'audiència a l'Ajuntament de Puigcerdà, sense que aquest Ajuntament hagi presentat al·legacions.

D'acord amb la proposta de 24 d'octubre de 2008 de la directora general de Comerç,

Ordeno:

Article únic

Aprovar la modificació de la trama urbana consolidada del municipi de Puigcerdà, per tal d'incorporar el sector Pla parcial de sòl urbanitzable delimitat (SurD) 38, Pla de Rigolisa, i que consta grafiada a l'annex d'aquesta Ordre i excloure de la proposta presentada per l'Ajuntament els sectors: SUP-15, La Closa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR