DECRET 83/1989, de 4 d'abril, sobre l'aplicació del Decret 81/1988, de 10 de març, pel qual es regula la pesca d'arrossegament de fons al litoral català.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

L'aixecament de la suspensió del Decret 81/1988, de 10 de març, per interlocutòria del Tribunal Constitucional de 17 de gener de 1989, fa aconsellable assenyalar un període transitori per a l'aplicació d'alguna de les seves disposicions.

Per tot això, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

En el termini de 20 dies, comptats a partir de la publicació d'aquesta disposició, es podran presentar expedients de nova construcció de vaixells d'arrossegament, amb una eslora entre perpendiculars mínima de 12 metres, per a la seva autorització. És necessari, però, que a la petició s'hi adjunti com a mínim la documentació següent: Carpeta de baixes. Projecte. Conformitat de la confraria a l'establiment de base.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR