DECRET 230/1988, d'1 d'agost, de creació de la Direcció General d'Acció Cívica i de la Direcció General de Serveis Comunitaris.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

MitjanÁant el Decret 141/1988, de 4 de juliol, es va crear el Departament de Benestar Social, i pel Decret 144/1988 de 5 de juliol, aquest Departament va assumir les competËncies i les funcions relatives a l'orientaciÛ del benestar social i l'acciÛ cÌvica, atribuÔdes fins llavors a la DirecciÛ General d'Afers Interdepartamentals.

Atesa, doncs, la situaciÛ jurÌdica nova creada pels decrets esmentats, cal procedir a estructurar org‡nicament el nou Departament.

MitjanÁant aquest Decret s'estableix l'estructura org‡nica inicial de la DirecciÛ General d'AcciÛ CÌvica, que resulta directament afectada per les competËncies assumides fins ara pel Departament de Benestar Social.

A proposta del Conseller de Benestar Social i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea la DirecciÛ General d'AcciÛ CÌvica.

Article 2

Es crea la DirecciÛ General de Serveis Comunitaris.

Article 3

Corresponen a la DirecciÛ General d'AcciÛ CÌvica les competËncies i les funcions relatives a l'orientaciÛ del benestar social i l'acciÛ cÌvica, assumides pel Departament de Benestar Social mitjanÁant el Decret 144/1988, de 5 de juliol.

Article 4

4.1 La DirecciÛ General d'AcciÛ CÌvica comprendr‡ els serveis seg¸ents: Servei d'OrientaciÛ del Benestar Social. Servei d'AcciÛ CÌvica. 4.2 Tots dos serveis exerciran les funcions que tenien atribuÔdes actualment.

Disposicions finals

- 1 Es faculta el Conseller de Benestar Social per dictar les normes necess‡ries per al desplegament d'aquest Decret.

- 2 Aquest Decret entrar‡ en vigor el mateix dia de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, 1 d'agost de 1988

Jordi Pujol President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR