DECRET 144/1988, de 5 de juliol, pel qual es redistribueixen parcialment les competències i les funcions que corresponen als departaments de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atesa l'estructura actual del Consell Executiu de la Generalitat, i per tal de redistribuir parcialment les competències que corresponen als departaments;

En virtut d'això, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 El Departament de Benestar Social assumeix les competències i les funcions següents:

  1. Les relatives a orientació de Benestar Social atribuïdes fins ara a la Direcció General d'Afers Interdepartamentals i exercides mitjançant el Servei d'Orientació de Benestar Social del Departament de la Presidència.

  2. Les corresponents a Acció Cívica atribuïdes fins ara a la Direcció General d'Afers Interdepartamentals i exercides mitjançant el Servei d'Acció Cívica del Departament de la Presidència. 1.2 Com a conseqüència, s'adscriuen a aquest Departament: El Servei d'Orientació de Benestar Social. El Servei d'Acció Cívica.

Article 2

2.1 El Departament de Treball assumeix les competències i les funcions atribuïdes fins ara a la Direcció General de Seguretat Social del Departament de Sanitat i Seguretat Social. 2.2 Com a conseqüència, s'adscriu a aquest Departament la Direcció General de Seguretat Social.

Article 3

3.1 El Departament d'Indústria i Energia assumeix les competències i les funcions atribuïdes fins ara a la Direcció General de Promoció Comercial del Departament de Comerç, Consum i Turisme. 3.2 Com a conseqüència, s'adscriu a aquest Departament la Direcció General de Promoció Comercial.

Article 4

4.1 S'adscriu al Departament d'Ensenyament la Secretaria de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica. 4.2 La Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica serà presidida pel Conseller d'Ensenyament. 4.3 El Consell Executiu, a proposta del Conseller d'Ensenyament, resoldrà sobre la integració, en aquest Departament, de les funcions encomanades a l'esmentada Comissió.

Disposicions finals

- 1 Es faculta el Departament d'Economia i Finances per realitzar les adaptacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR