DECRET 275/1994, de 14 d'octubre, pel qual s'adequa a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, el procediment relatiu a la sol·licitud d'ajut per a l'adquisició d'habitatges per a joves menors de 30 anys previst al Decret 289/1992, de 14 de desembre, d'acord amb el Decret 54/1992, de 10 de febrer.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, a la disposició addicional 3, modificada pel Reial decret 14/1993, de 4 d'agost, estableix que, reglamentàriament i en el termini de divuit mesos des de la seva entrada en vigor, s'adeqüin a la dita Llei els diversos procediments administratius qualsevol que sigui el seu rang, amb menció específica dels efectes estimatoris o desestimatoris que produeix la falta de resolució expressa per part de l'administració.

Aquest Decret té com a finalitat adequar a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, el procediment de sol·licitud d'ajut per a l'adquisició d'habitatges per a joves menors de 30 anys que el Departament de la Presidència atorga per mitjà de la Secretaria General de Joventut, regulat pel Decret 289/1992, de 14 de desembre, d'acord amb el Decret 54/1992, de 10 de febrer, i que és complementari al que, per al mateix objecte, atorga el Departament de Política Territorial i Obres Públiques. La documentació exigida per la normativa específica d'aquests ajusts connota una relació de dependència del procediment d'atorgament d'ajut per a l'adquisició d'habitatges per a menors de 30 anys respecte del procediment resolt pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Aquesta interrelació entre procediments fa necessari determinar el termini de resolució i l'efecte desestimatori de la manca de resolució del procediment cursat a la Secretaria General de Joventut. Per contra, la falta de regulació en el sentit manifestat podria tenir repercussions econòmiques per a la hisenda de la Generalitat i suposar l'adquisició de drets per part dels interessats sense tenir la certesa que reuneixin els requisits exigits per l'ordenament jurídic.

En l'elaboració i tramitació d'aquest Decret s'han realitzat els tràmits d'informe previstos per l'ordenament jurídic i el seu text s'ha sotmès a informació pública.

Per tot això, a proposta del titular del Departament de la Presidència i dels consellers de Política...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR