ORDRE de 20 de desembre de 2001, per la qual s'adapten els negociats de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament al Decret 255/2001, de 25 de setembre, d'organització territorial del Departament d'Ensenyament, i se n'aprova la descripció de funcions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 20 de desembre de 2001, per la qual s'adapten els negociats de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament al Decret 255/2001, de 25 de setembre, d'organització territorial del Departament d'Ensenyament, i se n'aprova la descripció de funcions.

La nova estructura de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament, aprovada mitjançant el Decret 255/2001, de 25 de setembre, fa necessari adaptar els negociats existents per tal d'adequar-ne la denominació, determinar-ne la dependència orgànica i també la descripció de les funcions que els pertoquen.

En conseqüència, i fent ús de les atribucions que em confereixen les disposicions finals 1 i 2 del Decret 255/2001, de 25 de setembre, i d'acord amb allò que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

L'estructuració dels negociats de les delegacions territorials de Barcelona I (ciutat), Barcelona II (comarques), Baix Llobregat-Anoia, Vallès Occidental, Girona, Lleida i Tarragona queda configurada de la manera següent:

1.1 Delegació Territorial

Secció d'Obres i Manteniment

Negociat de Contractació i Patrimoni

Correspon al Negociat de Contractació i Patrimoni la coordinació i la tramitació administrativa de la contractació d'equipaments per als centres docents públics d'àmbit de cada delegació territorial; l'elaboració de les dades administratives sobre informes relacionats amb el patrimoni; la recaptació d'informes i la tramitació dels expedients relatius a incidències patrimonials; la realització i el manteniment de l'inventari de l'equipament mobiliari dels centres docents públics i de la seu de cadascuna de les delegacions territorials, i tenir cura del seguiment de les obres de reforma, ampliació i millora dels centres públics.

Servei de Personal

Secció de Gestió de Personal

Negociat de Personal Docent d'Ensenyament Infantil i Primari

Correspon al Negociat de Personal Docent d'Ensenyament Infantil i Primari la tramitació de la documentació relativa al personal docent d'ensenyament infantil i primari pel que fa a la provisió de llocs de treball, la selecció i incidències administratives com ara permisos, llicències, baixes per incapacitat temporal, invalideses i jubilacions; l'actualització permanent de l'arxiu general d'aquest personal, i la gestió de la nòmina i del règim de Seguretat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR