DECRET 618/2006, de 19 de desembre, d'adaptació del nomenament del senyor Antoni Soy Casals a la nova estructura del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

618/2006, de 19 de desembre, d'adaptació del nomenament del senyor Antoni Soy Casals a la nova estructura del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

El Decret 464/2006, de 30 de novembre, nomena el senyor Antoni Soy Casals secretari d'Indústria del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

Mitjançant el Decret 571/2006, de 19 de desembre, d'estructuració del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, la Secretaria d'Indústria passa a denominar-se Secretaria d'Indústria i Empresa.

Atès el que disposa l'article 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Adaptar el nomenament del senyor Antoni Soy Casals com a secretari d'Indústria i Empresa del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

Barcelona, 19 de desembre de 2006

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR