STSJ Cataluña 3174/2020, 21 de Julio de 2020

PonenteHECTOR GARCIA MORAGO
ECLIES:TSJCAT:2020:6618
Número de Recurso212/2019
ProcedimientoRecurso de apelación
Número de Resolución3174/2020
Fecha de Resolución21 de Julio de 2020
EmisorSala de lo Contencioso

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA

SALA DEL CONTENCIÓS ADMINISTRATIU

SECCIÓ 3ª

Apel·lació núm. 212/2019

Procedència: Jutjat Contenciós Administratiu núm. 7 de Barcelona

Procediment Ordinari núm. 389/2017

Apel·lant: TRESORERIA GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL

Apel·lat: SLON ZOLTY, S.L

S E N T È N C I A núm. 3174

Magistrats/ades:

IL·LM. SR. MANUEL TÁBOAS BENTANACHS, President

IL·LMA. SRA. ISABEL HERNÁNDEZ PASCUAL

IL·LM. SR. HÉCTOR GARCÍA MORAGO

Barcelona, 21 de Juliol de 2020.

LA SALA DEL CONTENCIÓS ADMINISTRATIU (SECCIÓ 3ª) DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA, en nom de S.M el Rei i de conformitat amb allò que disposa l' art 117.1 de la Constitució, ha pronunciat aquesta SENTÈNCIA, a les actuacions del recurs d'apel·lació núm. 212/2019, interposat, com a apel·lant, per qui segueix: TRESORERIA GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL, actuant sota la representació i amb l'assistència del LLETRAT DE LA TRESORERIA DE LA SEGURETAT SOCIAL.

Ha comparegut com a apel·lat: SLON ZOLTY, S.L, amb representació conferida al Procurador SR. JESUS MIGUEL ACIN BIOTA i amb l'assistència del Lletrat SR. IGNACIO TODA JIMENEZ.

Ha actuat com a Magistrat ponent l'Il·lm. Sr. Héctor García Morago, el qual expressa el parer de la Sala.

Matèria: Impugnació d'actes.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

En el sí del procediment ordinari núm. 389/2017, promogut per SLON ZOLTY, S.L contra la TRESORERIA GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL,º el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 7 de Barcelona dictà la Resolució interlocutòria de 28 de gener de 2019, la part dispositiva de la qual diu així: "Acuerdo la suspensión del procedimiento hasta que se resuelva el recurso de casación 5164/2017, que fue admitido por

auto del Tribunal Supremo de 4 de abril de 2018, debiendo las partes poner en conocimiento de este Juzgado esta circunstancia.

SEGON

Disconforme amb la decisió que acabem d'esmentar, la part demandada ha deduït apel·lació en temps i forma, amb l'oposició de la part demandant.

TERCER

Un cop elevades les actuacions a aquesta Sala, es va acordar formar-ne aquest rotlle d'apel·lació i designar Magistrat ponent. I, un cop verif‌icats els tràmits processals pertinents s'assenyalà el dia 13 de maig de 2020 per tal de votar i decidir; tanmateix, aquesta Sentència ha estat ultimada i signada en el dia d'avui.

QUART

En la tramitació d'aquest recurs d'apel·lació han estat observades les prescripcions legals de rigor.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

En el sí del procediment ordinari núm. 389/2017, promogut per SLON ZOLTY, S.L contra la TRESORERIA GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL,º el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 7 de Barcelona dictà la Resolució interlocutòria de 28 de gener de 2019, la part dispositiva de la qual diu així: "Acuerdo la suspensión del procedimiento hasta que se resuelva el recurso de casación 5164/2017, que fue admitido por auto del Tribunal Supremo de 4 de abril de 2018, debiendo las partes poner en conocimiento de este Juzgado esta circunstancia."

L'anterior decisió vingué precedida dels raonaments jurídics que segueixen:

"PRIMERO.- La LJCA no establece una regulación específ‌ica sobre la suspensión del procedimiento contencioso, más allá de la posibilidad que otorga al juez el artículo 33 para someter a las partes la existencia de otros motivos susceptibles de fundar el recurso o la oposición, o bien cuando se solicite la ampliación del recurso al amparo del artículo 36 o la acumulación prevista en el artículo 37, o cuando el defensor de la Administración demandada estime que la disposición o actuación administrativa recurrida pudiera no ajustarse a Derecho ( artículo 54.2 de la LJCA ), o, por último, cuando se considere que el expediente no está completo ( artículo 55 de la LJCA ).

Es cierto, no obstante, que artículo 77.2 de la LJCA dispone que el intento de conciliación no suspenderá el curso de las actuaciones salvo que todas las partes personadas lo solicitasen y podrá producirse en cualquier momento anterior al día en que el pleito haya sido declarado concluso para...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR