AAP Tarragona 116/2017, 6 de Junio de 2017

PonenteMANUEL GALAN SANCHEZ
ECLIES:APT:2017:1190A
Número de Recurso453/2016
ProcedimientoRecurso de Apelación
Número de Resolución116/2017
Fecha de Resolución 6 de Junio de 2017
EmisorAudiencia Provincial - Tarragona, Sección 3ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

TARRAGONA

SECCIÓ TERCERA

ROTLLO DE APEL LACIÓ Núm. 453/2016

EXECUCIÓ TÍTOL JUDICIAL Núm. 803/2012

JUTJAT DE PRIMERA INSTANCIA NÚM. 7 - TARRAGONA

INTERLOCUTÒRIA

MAGISTRATS IL LMS. SRS.

GUILLERMO ARIAS BOO (President)

JOAN PERARNAU MOYA

MANUEL GALÁN SÁNCHEZ (Ponent)

Tarragona, a 6 de juny de 2.017.

Vist per aquesta Secció Tercera de la Audiència Provincial el RECURS D'APEL LACIÓ interposat pel Sr. Evelio representat per la Procuradora dels Tribunals Sra. Yxart Montañés i defensat pel Lletrat Sr. Largo de Celis, contra la Interlocutòria de 12 d'abril de 2.016 dictada pel Jutjat de Primera Instància núm. 7 de Tarragona, execució de títol judicial núm. 803/2012, al qual figura com a part executant ORADO INVESTMENTS, S.A.R.L. representada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Martínez Polo i defensada per la Lletrada Sra. Mercuri Cuesta, i com a part executada l'ara apel lant, així com la Sra. Inmaculada .

ANTECEDENTS DE FET

Primer

La resolució recorreguda conté la següent Decisió:

"Ha lugar a la sucesión procesal por transmisión del crédito, pretendida por la representación procesal de la mercantil "Orado Investments, S.A.R.L.", siguiendo el procedimiento su curso."

Segon

Contra la citada resolució es va interposar recurs d'apel lació per la representació processal del Sr. Evelio d'acord a les al legacions contingudes al seu escrit.

Tercer

Per la representació processal de ORADO INVESTMENTS, S.A.R.L. es va presentar escrit d'oposició al recurs.

FONAMENTS JURÍDICS

Primer

Pronunciaments impugnats.

La part apel lant Sr. Evelio presenta recurs contra la Interlocutòria de 12-04-2016 que admet la successió processal per transmissió del crèdit, al legant que, a diferència del que entén el Magistrat d'instància, es tracta d'un crèdit litigiós, afegint que "La adquirente del crédito que se encuentra bajo la tutela judicial, no ha manifestado el importe por el que se ha adquirido el crédito y por tanto, la parte deudora sigue sin poder ejercer los derechos que la ley le reconoce" (v. escrit d'interposició del present recurs, sense foliar).

Segon

Execució de títol judicial.

El recurs ha de ser rebutjat ja que el títol que s'executa deriva d'un procediment monitori en el que el Decret dictat va declarar finalitzat el mateix així com el seu arxiu atès que els demandats ara part executada no van comparèixer "ni manifestado haber pagado y sin que tampoco haya formulado oposición" (foli 5). Per tant, com diu la AAP de Castelló, secció 3, del 20 de febrer de 2017 (ROJ: AAP CS 250/2017 - ECLI:ES:APCS:2017:250A): "Se refiere a esta cuestión la Sentencia del Tribunal Supremo núm. 976, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR