SAP Lleida 250/2017, 8 de Junio de 2017

PonenteALBERTO GUILAÑA FOIX
ECLIES:APL:2017:618
Número de Recurso267/2016
ProcedimientoRecurso de Apelación
Número de Resolución250/2017
Fecha de Resolución 8 de Junio de 2017
EmisorAudiencia Provincial - Lleida, Sección 2ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

DE LLEIDA

Secció segona

Rotlle núm. 267/2016

Procediment ordinari núm. 625/2015

Jutjat Primera Instància 8 Lleida

SENTÈNCIA núm. 250/2017

PRESIDENT:

ALBERT GUILANYÀ I FOIX

MAGISTRATS:

ALBERT MONTELL GARCÍA

Mª CARMEN BERNAT ÁLVAREZ

Lleida, vuit de juny de dos mil disset

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Lleida, integrada per les persones que s'esmenten al marge, hem vist, en grau d'apel lació, les actuacions de procediment ordinari número 625/2015, del Jutjat Primera Instància

8 Lleida, en virtut del recurs interposat per Aquilino, representat per la procuradora MARIA ANGELS CAPELL FABREGAT i assistit pel lletrat VINCENS JOSEP BITRIA AGUILA contra sentència de data u de febrer de dos mil setze dictada en el procediment esmentat, rotlle de sala núm. 267/2016. ZURICH ESPAÑA, COMPAÑÍA DE SEGUROS Y REASEGUROS, S.A., representada per la procuradora SILVIA BERGE ARRONIZ i assistida pel lletrat JOAN MARC TRAMUNS CAMPS impugna l'apel lació. Està declarat en rebel lia processal Felix .

És ponent d'aquesta resolució el magistrat ALBERT GUILANYÀ I FOIX.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

La transcripció literal de la part dispositiva de la sentència dictada en data u de febrer de dos mil setze, és la següent:

"

FALLO

Desestimo la demanda interpuesta por Don Aquilino, representado Don Felix y contra ZURICH ESPAÑA COMPAÑÍA DE SEGUROS Y REASEGUROS,, S.L., absolviendo a los demandados de la declaración de responsabilidad solicitada y de la indemnización de daños y perjuicios reclamada.

Se imponen las costas a la parte demandante. [...]"

SEGON

Contra l'anterior sentència, Aquilino va/n interposar un recurs d'apel lació, que el Jutjat va admetre, i un cop seguits els tràmits de rigor va trametre les actuacions a aquesta Audiència, Secció Segona.

TERCER

La Sala va decidir formar rotlle i va designar magistrat/ada ponent, al qual es van lliurar les actuacions perquè, després de deliberar, proposés a la Sala la resolució oportuna. Es va assenyalar el dia 8 de juny de 2017 per a la votació i decisió.

QUART

En la tramitació d'aquesta segona instància s'han observat les prescripcions legals essencials del procediment.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

La part demandant recorre contra la sentència de primera instància i ho fa al legant indeguda inadmissio de la prova proposada en primera instància, en especial de la prova documental consistent en testimoni d'unes actuacions penals, i de la prova testifical l'inadmissió de les quals, a dir de l'apel lant, li hauria causat indefensió. Tanmateix al lega error en l'aplicació de la prova i infracció dels articles 1101 i 1583 del CC i la jurisprudència que els interpreta i desenvolupa, i en especial en el cas present en que l'advocat tenia una contrastada experiència. Finalment es fa un seguit d'al legacions ne relació a la indemnització procedent, per acabar demanat la imposició de les costes d'ambdues instàncies a la part demandada.

La part apel lada s'oposa al recurs i demana la íntegra confirmació de la sentència de primera instància.

SEGON

Pel que fa al primer del motius de recurs i relatiu a la indefensió que li hauria causat a la part apel lant la inadmissio de part de la prova proposada en primera instància, i més concretament el testimoni de les diligències de judici de faltes seguit a instàncies de l'ara demandant contra la Sra. Esperanza i la testifical del Sr Serafin, és aquest un extrem sobre el que la sala ja s'hi ha pronunciat en les dues interlocutòries en que es resolia sobre la prova demanada en aquesta alçada i en el recurs contra la seva denegació. A l'allí dit ens remetem sense res més a afegir.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • ATS, 25 de Septiembre de 2019
    • España
    • 25 Septiembre 2019
    ...contra la sentencia, de fecha 8 de junio de 2017, dictada por la Audiencia Provincial de Lleida (Sección 2.ª), en el rollo de apelación n.º 267/2016 , dimanante del juicio ordinario n.º 625/2015 del Juzgado de Primera Instancia n.º 8 de Mediante diligencia de ordenación se tuvo por interpue......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR