SAP Barcelona 477/2011, 13 de Octubre de 2011

PonenteMARIA DOLORS MONTOLIO SERRA
ECLIES:APB:2011:11316
Número de Recurso935/2010
ProcedimientoCIVIL
Número de Resolución477/2011
Fecha de Resolución13 de Octubre de 2011
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 14ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE BARCELONA

SECCIÓ CATORZENA

Rotlle 935/10

Judici Ordinari núm. 1544/2009

Jutjat de 1a. Instància núm. 11 de Barcelona

S E N T È N C I A N. 477/2011

Magistrat/ades:

Il·lm. Sr. FRANCISCO JAVIER PEREDA GÀMEZ

Il·lma. Sra. CARMEN VIDAL MARTÍNEZ

Il·lma. Sra. MARIA DOLORS MONTOLIO SERRA

Barcelona, tretze d'octubre dos mil onze

La Secció Catorzena de l'Audiència Provincial de Barcelona HA VIST en apel·lació les actuacions número 935/2010, seguides pels tràmits del judici ordinari núm. 1544/2009 en el Jutjat de 1a Instància núm. 11 de Barcelona a instàncies de la Sra. Milagrosa representada per la Procuradora Sra. Montserrat Llinás Vila contra Línea Directa Aseguradora representada per la Procuradora Sra. Beatriz de Miquel Balmes i contra el Sr. Tomás (declarat en situació de rebel.lia processal) que estan pendents de ser resoltes en virtut del recurs d'apel·lació interposat per la representació processal de la part actora contra la sentència dictada el dia 30 de juny de 2010 pel Jutjat de 1a. Instància.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

La part dispositiva de la sentència objecte d'apel·lació és la següent: "FALLO: Que estimando parcialmente la demanda interpuesta por la Procuradora de los Tribunales Doña Montserrat Llinas Vila, en nombre y representación de Doña Milagrosa, contra Don Tomás y contra la entidad aseguradora Línea Directa Aseguradora, S.A., Compañía de Seguros y Reaseguros, debo de condenar y condeno a ambos demandados a satisfacer solidariamente entre sí a la actora la cantidad de 1.271'71 euros, más el interés legal por mora previsto en el art. 20 LCS respecto de la entidad aseguradora demandada a contar desde la fecha del siniestro hasta la fecha de la consignación en autos de la cantidad objeto de condena 23 de noviembre de 2009, y respecto al demandado Don Tomás, de ser exigidos al mismo, el interés por mora previsto en el art.

1.108 CC a computar desde la fecha de la interpelación judicial hasta la fecha de consignación anteriormente indicada. Todo ello sin expresa imposición de costas.

En ejecución de la presente sentencia deberá tenerse en cuenta el pago ya efectuado por la parte demandada Línea Directa Aseguradora, S.A., Compañía de Seguros y Reaseguros a la parte actora por la cantidad de 1.271'71 euros".

SEGON

La representació processal de la part actora apel·là contra la sentència dictada en data 30 de juny de 2010 pel Jutjat de 1a Instància núm. 11 de Barcelona en base als arguments que consten en el seu escrit, del qual es va donar trasllat a la contrapart que s'hi va oposar. Prèvia la tramitació corresponent i trameses les actuacions a l'Audiència Provincial, es va assenyalar per a deliberació del Tribunal el dia 15 de setembre d'enguany.

La ponent d'aquesta resolució ha estat la magistrada Il·lma. Sra. MARIA DOLORS MONTOLIO SERRA.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

Doña. Milagrosa va resultar lesionada en un accident de circulació. En aquest procediment només s'ha discutit l'abast de les lesions. La lesionada sosté que el període de incapacitat s'ha de fixar en 90 dies i reconeixer-li com a seqüela una àlgia posttraumàtica sense compromís radicular que valora en un punt.

La sentència de primera instància, en base a l'informe del metge forense i les explicacions donades al judici, fixa en 45 dies els dies de incapacitat sense seqüeles.

Recorre la demandant que invoca errònia valoració de la prova i insisteix en les seves pretensions.

SEGON

Reiteradament ha assenyalat la jurisprudència que les proves han de ser lliurement valorades pels Jutges i Tribunals ( STS de 22 de desembre del 2000 ) els quals en aquest procés valoratiu, queden sotmesos a les regles de la sana crítica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR