ACORD CPI/80/2006, de 25 de juliol, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2006 de 309 places per al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat, serveis penitenciaris.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyAcord

ACORD

CPI/80/2006, de 25 de juliol, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2006 de 309 places per al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat, serveis penitenciaris.

L'Acord general de 10 d'octubre de 2005, sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de l'Administració de la Generalitat per als anys 2005-2008, determina que el torn lliure i el de promoció interna corresponent a un mateix cos i escala o especialitat del personal d'administració i tècnic podran formar part del mateix procés selectiu si així ho determina la mesa sectorial. També regula que del total de places de l'oferta d'ocupació pública es garantirà la reserva d'un mínim del 45% per al torn de promoció interna, sempre que el nombre de places ofertes sigui superior a 30, i que per tal de fomentar la promoció interna en el marc dels processos selectius, i de conformitat amb la normativa vigent aplicable a cada sector o col·lectiu, les meses sectorials de negociació determinaran les mesures que puguin incorporar-se a les corresponents convocatòries per assolir aquesta finalitat, reduint els continguts memorístics en la fase d'oposició i ampliant la tipologia de mèrits a valorar.

Alhora, estableix que per tal de proveir les vacants que es vagin produint durant el procés selectiu, les ofertes d'ocupació pública relatives a llocs de treball de personal funcionari que s'aprovin durant la vigència de l'Acord obligatòriament inclouran la possibilitat que les convocatòries de processos selectius incrementin en un 10% addicional les places objecte de l'oferta, de conformitat amb les característiques i especificitats del cos les places del qual s'oferten.

L'article 3 de la Llei 9/1986, de 10 de novembre, crea el cos de tècnics especialistes de la Generalitat, que amb la modificació introduïda per la Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives, passa a denominar-se cos tècnic d'especialistes, que porta a terme tasques de caràcter professional, i els articles 56 i 59 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, regulen la garantia de la promoció interna i la possibilitat d'incloure places addicionals, respectivament.

Com a conseqüència del desplegament del Pla d'equipaments penitenciaris 2004-2010 es preveu l'obertura de nous centres, entre els quals es troba Brians 2, per al segon trimestre de l'any 2007, i el director de Serveis del Departament de Justícia ha presentat davant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR