STSJ Cataluña , 16 de Noviembre de 2004

PonenteDANIEL BARTOMEUS PLANA
ECLIES:TSJCAT:2004:12940
Número de Recurso9131/2003
ProcedimientoSOCIAL
Fecha de Resolución16 de Noviembre de 2004
EmisorSala de lo Social

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA CATALUNYA SALA SOCIAL NIG :

CL IL·LM. SR. GREGORIO RUIZ RUIZ IL·LM. SR. ADOLFO MATIAS COLINO REY IL·LM. SR. DANIEL BARTOMEUS PLANA Barcelona, 16 de novembre de 2004 La Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, formada pels magistrats esmentats més amunt, EN NOM DEL REI ha dictat la següent SENTÈNCIA NÚM. 8090/2004 En el recurs de suplicació interposat per INSS a la sentència del Jutjat Social 4 Barcelona de data 3 de juny de 2003 dictada en el procediment Demandes núm. 977/2002 en el qual s'ha recorregut contra la part Asepeyo, BAEZA Y MATALÍ E HIJOS, S.A., Benjamín , TGSS i Jesús Carlos , ha actuat com a ponent Il·lm. Sr. DANIEL BARTOMEUS PLANA.

ANTECEDENTS DE FET

Primer

En data 20 de novembre de 2002 va arribar al Jutjat Social esmentat una demanda sobre Seguretat Social en general, en la qual l'actor al.lega els fets i fonaments de dret que va considerar procedents i acabava demanant que es dictés una sentència d'acord amb el que es demanava. Admesa la demanda a tràmit i celebrat el judici, es va dictar la sentència en data 3 de juny de 2003 , que contenia la decisió següent:

"Estimo la demanda formulada per Mútua Asepeyo i declaro la responsabilitat directa de l'empresa Baeza y Matali e Hijos, S.A., en el pagament de la indemnització per lesions permanents no incapacitants a favor del treballador, i condemno l'esmentada empresa a reintegrar a Mútua Asepeyo l'import de 973,64 euros, sense perjudici de la responsabilitat subsidiària de l'INSS i TGSS pel supòsit d'insolvencia empresarial, amb obligació de Benjamín , d'atenir-se a aquesta declaració".

Segon

En aquesta sentència es declaren com a provats els fets següents:

" 1.- El codemandat Benjamín , prestava serveis per a l'empresa Baeza y Matali E Hijos, S.A., la qual té subscrit document associatiu amb Mútua Asepeyo S.A., per cobrir els riscos d'accidents laborals.

  1. - En data 18.10.01 el treballador va patir un accident de treball, que va provocar una situació d'IT des de l'esmentada data i fins 3.3.02; per resolució de L'INSS de 25.07.02 es va declarar que el Sr. Benjamín presenta lesions permanents no incapacitants, derivades de l'accident laboral, amb dret a percebre una indemnització, segons barem de 973,64 euros, a càrrec de Mútua Asepeyo, que va fer efectiu el pagament en data 19.08.02.

  2. - Segons consta a la documentació facilitada per la TGSS l'empresa demandada prsenta descoberts en el pagament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR