DECRET 234/2004, de 16 de març, pel qual es prorroga la vigència de les normes generals del Pla per a la conservació de les àrees protegides de les Illes Medes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

234/2004, de 16 de marÁ, pel qual es prorroga la vigËncia de les normes generals del Pla per a la conservaciÛ de les ‡rees protegides de les Illes Medes.

El Decret 215/1999, de 27 de juliol, va aprovar les normes generals del Pla per ala conservaciÛ de les ‡rees protegides de les Illes Medes per al perÌode de 1999-2002.

El Decret 59/2003, de 20 de febrer, prorrogava la vigËncia de les normes generals del Pla per a la conservaciÛ de les ‡rees protegides de les Illes Medes a l'any2003.

En el moment actual s'est‡ treballant en la redacciÛ d'un nou Pla, per la qual cosa s'escau prorrogar la vigËncia de les normes generals del Pla, aprovades mitjanÁant el Decret esmentat.

A proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Es prorroga, fins a l'aprovaciÛ del nou Pla rector d'˙s i gestiÛ de l'¿rea Protegida de les Illes Medes, la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR