DECRET 94/1991, de 22 d'abril, pel qual es crea l'Escola Universitària d'Informàtica a Lleida integrada a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La ciutat de Lleida està adreçada fonamentalment als serveis, amb el comerç i la petita indústria com a base econòmica. Així mateix, les comarques estan emmarcades en el món de l'agricultura, la ramaderia i les indústries derivades de la transformació d'aquests productes i dels serveis d'aquests camps.

Aquestes característiques sòcio-econòmiques especials fan aconsellable la implantació dels estudis d'Informàtica a Lleida com a camí cap a l'aprenentatge de noves tecnologies que introdueixin avantatges en el món del treball i millorin l'índex de competitivitat que exigeix el mercat, tal i com ha sol·licitat el Consell Social de la Universitat de Barcelona per mitjà del Departament d'Ensenyament.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Departament d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea l'Escola Universitària d'Informàtica a Lleida, integrada a la Universitat de Barcelona, que impartirà els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en Informàtica.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es determinin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR