REIAL DECRET 1946/2004, de 27 de setembre, sobre ampliació de funcions i serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 1963/1982, de 30 de juliol, en matèria d'ensenyament professional nauticopesquer.

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

REIAL DECRET

1946/2004, de 27 de setembre, sobre ampliació de funcions i serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 1963/1982, de 30 de juliol, en matèria d'ensenyament professional nauticopesquer.

Mitjançant el Reial decret 1963/1982, de 30 de juliol, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i serveis de l'Administració de l'Estat en matèria d'ensenyament professional nauticopesquer.

Posteriorment, pel Reial decret 1045/1997, de 27 de juny, es van ampliar les funcions traspassades amb les corresponents a l'expedició de targetes de patró de pesca local, mecànic de litoral i patró de 2a classe de pesca litoral.

Actualment, cal efectuar una ampliació de les funcions i serveis que van ser traspassats en els esmentats reials decrets, amb les corresponents a l'expedició de targetes de les titulacions nauticopesqueres regulades pel Reial decret 930/1998, de 14 de maig, sobre condicions generals d'idoneïtat i titulació de determinats professionals de la marina mercant i del sector pesquer.

Per tant, la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, ha adoptat l'oportú Acord a la seva reunió del Ple que va tenir lloc el dia 13 de setembre de 2004.

En compliment del que disposa la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, a proposta del ministre d'Administracions Públiques i prèvia deliberació del Consell de Ministres a la reunió del dia 24 de setembre de 2004,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'Acord de la Comissió Mixta de Transferències, prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, adoptat pel Ple el dia 13 de setembre de 2004, pel qual s'amplien les funcionesi els serveis de l'Administració de l'Estat traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 1963/1982, de 30 de juliol, amb les corresponents a l'expedició de targetes de les titulacions nauticopesqueres regulades pel Reial decret 930/1998, de 14 de maig, sobre condicions generals d'idoneïtat i titulació de determinats professionals de la marina mercant i del sector pesquer.

Article 2

Queden traspassats a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis, així com els crèdits pressupostaris corresponents, en els termes que resulten del propi Acord i de la relació annexa.

Article 3

L'ampliació de funcions i serveis a què fa referència aquest Reial decret tindrà efectivitat a partir del dia assenyalat a l'Acord de la Comissió Mixta, sens perjudici que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació produeixi, si s'escau, fins a l'entrada en vigor d'aquest Reial decret, els actes administratius necessaris per al manteniment del serveis en el mateix règim i nivell de funcionament que tenien en el moment de l'adopció de l'Acord.

Article 4

Els crèdits pressupostaris que es determinin, de conformitat amb la relació número 1 de l'annex, es donaran de baixa dels corresponents conceptes pressupostaris i es transferiran pel Ministeri d'Economia i Hisenda als conceptes habilitats a la secció 32 dels pressupostos generals de l'Estat, destinats a finançar el cost dels serveis assumits per les comunitats autònomes, un cop es remetin al Departament esmentat per part del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació els respectius certificats de retenció de crèdit, per tal de donar compliment al que disposa la normativa vigent sobre pressupostos generals de l'Estat.

Disposició final única

El present Reial decret serà publicat simultàniament al Butlletí Oficial de l'Estat i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i serà vigent a partir de la seva publicació.

Madrid, 27 de setembre de 2004

Juan Carlos R.

Jordi Sevilla Segura

Ministre d'Administracions Públiques

Annex

La senyora Pilar Andrés Vitoria i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya,

Certifiquen:

Que a la sessió plenària de la Comissió Mixta de Transferències, que va tenir lloc el dia 13 de setembre de 2004, es va adoptar un Acord sobre l'ampliació de les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 1963/1982, de 30 de juliol, sobre ensenyament professional nauticopesquer, en els termes que s'expressen a continuació:

A) Competències que corresponen a la Generalitat de Catalunya.

Pel Reial decret 1963/1982, de 30 de juliol, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat en matèria d'ensenyament professional nauticopesquer.

Posteriorment, pel Reial decret 1045/1997, de 27 de juny, es van ampliar les funcions traspassades amb les corresponents a l'expedició de targetes de patró de pesca local, mecànic de litoral i patró de 2a classe de pesca litoral.

Actualment, cal efectuar una ampliació de les funcions i els serveis que van ésser traspassats pels esmentats reials decrets, amb les corresponents a l'expedició de targetes de les titulacions nauticopesqueres regulades pel Reial decret 930/1998, de 14 de maig, sobre condicions generals d'idoneïtat i titulació de determinats professionals de la marina mercant i del sector pesquer.B) Funcions i serveis que es traspassen.

La Generalitat de Catalunya, per a l'àmbit del seu territori, assumeix les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat corresponents a l'expedició de les targetes de les titulacions nauticopesqueresregulades al Reial decret 930/1998, de 14 de maig, sobre condicions generals d'idoneïtat i titulació de determinats professionals de la marina mercant i del sector pesquer, i de les antigues titulacions nauticopesqueres que han estat derogades per aquest, així com els altres títols i targetes corresponents a totes les titulacions professionals nauticopesqueres.

L'exercici d'aquestes funcions es realitzarà d'acord amb els criteris establerts per la normativa que en ús de les seves competències estableixi l'Estat.

C) Béns, drets i obligacions de l'Administració de l'Estat objecte de traspàs.

No existeixen béns, drets i obligacions en aquest traspàs.

D) Personal adscrit als serveis i institucions que es traspassen.

No existeix personal adscrit als serveis que es traspassen.

E) Valoració de les càrregues financeres dels serveis que es traspassen.

  1. La valoració provisional, a l'any base 1999, que correspon al cost efectiu anual dels mitjans que es traspassen a la Generalitat de Catalunya és de 1.394,80 euros. Aquesta valoració serà objecte de revisió en els termes establerts a l'article 16.1 de la Llei 21/2001, de 27 de desembre, per la qual es regulen les mesures fiscals i administratives del nou sistema de finançament de les comunitats autònomes de règim comú i ciutats amb estatut d'autonomia.

  2. El finançament, en euros de 2004, que correspon al cost efectiu anual és el que es recull a la relació número 1.

  3. Transitòriament, mentre no es produeixi la revisió del Fons de suficiència com a conseqüència de la incorporació del cost efectiu d'aquest traspàs, aquest cost es finançarà mitjançant la consolidació a la secció 32 dels pressupostos generals de l'Estat, dels crèdits relatius als diferents components de l'esmentat cost, pels imports que es determinin, susceptibles d'actualització pels mecanismes generals previstos a cada llei de pressupostos.

F) Documentació i expedients dels serveis que es traspassen.

El lliurament de la documentació i dels expedients dels serveis traspassats es farà en el termini d'un mes des de l'entrada en vigor del Reial decret pel qual s'aprovi aquest acord, i es subscriurà la corresponent acta de lliurament i recepció.

G) Data d'efectivitat del traspàs.

L'ampliació de les funcions i dels serveis serà efectiva a partir del dia 1 d'octubre de 2004.

I perquè així consti, expedim aquesta certificació a Madrid el dia 13 de setembre de 2004.

Pilar Andrés Vitoria

Jaume Vilalta i Vilella

Secretaris de la Comissió Mixta

Relació núm. 1

Valoració del cost efectiu de les funcions i dels serveis que s'amplien a la Generalitat de Catalunya

Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Capítol I: Despeses de personal

Servei 09

Programa 711A

Article 12

1.863,18euros.

Total cost efectiu: 1.863,18 euros

(04.264.111)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR