REIAL DECRET 1580/1991, de 18 d'octubre, d'ampliació de serveis i mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria de formació professional reglada (Centre de Formació Professional Reglada Verge de Montserrat).

SecciónDiversos
EmisorPresidència del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

Pel Reial Decret 2724/1983, de 5 d'octubre, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis en matèria de Formació Professional Reglada, i van quedar traspassats determinats centres d'aquesta modalitat educativa.

La Comissió Mixta prevista en la disposició transitòria 6 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya ha considerat la conveniència d'ampliar l'esmentat traspàs amb el Centre de Formació Professional Reglada Verge de Montserrat, ubicat a Barcelona, i al qual s'integra actualment, d'altra banda, l'antiga Escola de Formació Professional Tèxtil, que no havien estat objecte de traspàs en la data esmentada.

D'altra banda, el Reial Decret 1666/1980, de 31 de juliol, determina les normes i el procediment a què ha de subjectar-se l'actuació de l'esmentada Comissió Mixta, la qual, en la sessió de 23 de setembre de 1991, adoptà l'oportú acord la virtualitat pràctica del qual exigeix que sigui aprovat en Consell de Ministres.

En virtut d'això, en compliment del que estableix la disposició transitòria 6.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, a proposta del ministre per a les Administracions Públiques i amb la deliberació prèvia del Consell de Ministres en la seva reunió del dia 18 d'octubre de 1991,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'Acord aprovat el dia 23 de setembre de 1991 per la Comissió Mixta de Transferències prevista a la disposició transitòria 6 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, pel qual s'amplien els mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria de formació professional reglada pel Reial Decret 2724/1983, de 5 d'octubre, amb el traspàs del centre denominat Verge de Montserrat, de Barcelona.

Article 2

En conseqüència, es traspassaran a la Generalitat de Catalunya els serveis, personal, béns, drets i obligacions i mitjans pressupostaris que s'inclouen a l'Acord de l'ementada Comissió Mixta i les seves relacions annexes que figuren dins l'Annex a aquest Reial Decret.

Article 3

Els traspassos que es produeixin en virtut d'aquest Reial Decret seran efectius a partir del dia assenyalat al mateix acord de la Comissió Mixta, i quedaran convalidats els actes administratius que produeixi el Ministeri de Treball i Seguretat Social (Tresoreria General de la Seguretat Social) fins a l'entrada en vigor d'aquest Reial Decret, necessaris per al manteniment dels serveis en el mateix règim i nivell de funcionament que tinguessin en el moment de l'adopció de l'acord que es transcriu com a annex al present Reial Decret.

Article 4

Els crèdits pressupostaris que es determinen d'acord amb la relació 3.2 seran donats de baixa en els conceptes d'origen i traspassats pel Ministeri d'Economia i Hisenda en els conceptes habilitats a la Secció 32, destinats a finançar els serveis assumits per la Generalitat de Catalunya, un cop es traspassin a l'esmentat Departament per part de l'Oficina Pressupostària del Ministeri de Treball i Seguretat Social (Tresoreria General de la Seguretat Social) els certificats de retenció de crèdits, per tal de donar compliment al que disposa la vigent Llei 31/1990, de 27 de desembre (BOE de 28.12.1990), de pressupostos generals de l'Estat per a 1991.

Disposició final El present Reial Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al BOE, i es publicarà igualment al DOGC.

Madrid, 18 d'octubre de 1991

Juan Carlos R.

Juan Manuel Eguiagaray Ucelay Ministre per a les Administracions Públiques

Annex

El senyor Antonio Mijangos Fernández i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, certifiquen que, en el Ple de la Comissió Mixta celebrat el dia 23 de setembre de 1991, es va adoptar l'acord sobre l'ampliació de mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya, en matèria de formació professional no reglada pel Reial Decret 2724/1983, de 5 d'octubre.

  1. Referència a normes constitucionals, estatutàries i legals en què s'empara l'ampliació de mitjans traspassats La Constitució, a l'article 27, estableix, entre altres punts, el dret de tothom a l'educació i reconeix la llibertat d'ensenyament en el marc de l'esmentat text constitucional i de les lleis orgàniques que conforme a l'apartat 1 de l'article 81 d'aquesta el desenvolupin; de les facultats que atribueix a l'Estat l'article 149.1.30 del mateix text constitucional i de l'alta inspecció necessària per al seu compliment i la seva garantia. D'altra banda, l'Estatut d'autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei Orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix, a l'article 15, que és competència plena de la Generalitat la regulació i administració de l'ensenyament en tota la seva extensió, nivells i graus, modalitats i especialitats dins l'àmbit de les seves competències, sens perjudici del que disposa la normativa constitucional citada. D'acord amb el que disposen les normes anteriorment esmentades pel Reial Decret 2724/1983, de 5 d'octubre, es va aprovar l'acord de traspassos de funcions i serveis en matèria de formació professional reglada, i van quedar traspassats determinats centres de formació, entre els quals no es va incloure el que ara és objecte del present acord. Sobre la base d'aquestes previsions i antecedents normatius es procedeix a efectuar una ampliació de mitjans, complementant els traspassos efectuats en aquesta matèria pel Reial Decret abans esmentat.

  2. Serveis que es traspassen Es traspassa a la Generalitat de Catalunya el centre de formació professional reglada denominat Institut Verge de Montserrat, situat a Barcelona, en el qual actualment es troba integrada l'antiga Escola de Formació Professional Tèxtil. Les funcions que assumeix la Generalitat de Catalunya en relació amb el centre esmentat són les mateixes que li corresponen respecte als centres transferits pel Reial Decret 2724/1983, de 5 d'octubre, sobre traspàs a la Generalitat en matèria de formació professional reglada.

  3. Béns, drets i obligacions afectats per l'ampliació

    - 1 S'adscriuen a la Generalitat de Catalunya els béns, els drets i les obligacions que es recullen a l'inventari detallat de la relació adjunta núm. 1, on queden identificats els immobles afectats pel traspàs.

    - 2 L'adscripció dels béns patrimonials de la Seguretat Social que s'efectua per aquest Acord s'entén sens perjudici de la unitat del patrimoni d'aquesta, diferent del de l'Estat. Aquesta adscripció es mantindrà mentre el bé cedit sigui destinat per la Generalitat de Catalunya a finalitats docents o altres activitats de caràcter públic. Les inversions finançades per la Generalitat de Catalunya que s'efectuïn al centre s'integraran al patrimoni d'aquesta.

    - 3 En el termini d'un mes des de la publicació del Reial Decret pel qual s'aprova aquest acord, es firmaran les oportunes actes de lliurament i recepció del mobiliari, equip i material inventariable.

  4. Personal adscrit als serveis que es traspassen

    - 1 El personal adscrit als serveis traspassats i que es detalla nominalment en la relació adjunta núm. 2 passarà a dependre de la Generalitat de Catalunya dins dels termes legalment previstos a l'Estatut d'autonomia i la resta de les normes en cada cas aplicables i en les mateixes circumstàncies que s'especifiquen en els seus expedients de personal.

    - 2 La Subsecretaria del Ministeri de Treball i Seguretat Social (Tresoreria General de la Seguretat Social) notificarà als interessats el traspàs, tan aviat com el Govern aprovi el present Acord per Reial Decret. Així mateix, trametrà als òrgans competents de la Comunitat Autònoma de Catalunya una còpia certificada de tots els expedients d'aquest personal traspassat, com també dels certificats d'havers referits a les quantitats produïdes durant el 1991.

  5. Llocs de treball vacants No hi ha llocs vacants en el present traspàs.

  6. Valoració definitiva de les càrregues financeres de l'ampliació dels serveis traspassats

    - 1 La valoració definitiva del cost efectiu que, en pessetes de 1986, correspon a l'ampliació de mitjans adscrits als serveis traspassats a la Comunitat Autònoma, s'eleva a 76.294.277 pessetes.

    - 2 El finançament, en pessetes de 1991, que corespon al cost efectiu anual de l'ampliació de mitjans es detalla en la relació número 3.

    - 3 El cost efectiu que figura detallat als quadres de valoració de la relació número 3 es finançarà de la manera següent: Transitòriament, fins que el cost efectiu es computi per revisar el percentatge de participació de la Comunitat Autónoma en els ingressos de l'Estat, aquest cost es finançarà mitjançant la consolidació en la Secció 32 dels Pressupostos Generals de l'Estat, dels crèdits relatius als diferents components del cost efectiu, pels imports que es determinin, susceptibles d'actualització per part dels mecanismes generals que que preveu cada Llei de pressupostos. Les possibles diferències que es produeixin durant el període transitori, a què es refereix el paràgraf anterior, respecte al finançament dels serveis transferits, seran objecte de regularització, al tancament de l'exercici econòmic, mitjançant la presentació dels comptes i estats justificatius corresponents davant una Comissió de Liquidació, que es constituirà al Ministeri d'Economia i Hisenda.

  7. Documentació i expedients dels serveis que es traspassen El lliurament de la documentació i dels expedients dels serveis traspassats es realitzarà dins del termini d'un mes a partir de l'entrada en vigor del Reial Decret aprovatori del present acord.

  8. Data d'efectivitat de l'ampliació de mitjans Quant a les funcions i els serveis traspassats, tindran efectivitat a partir del dia 1 d'octubre de 1991. Quant als mitjans econòmics, el traspàs tindrà efectivitat a partir del dia 1 de gener de 1992. El Ministeri de Treball i Seguretat Social continuarà gestionant els crèdits pressupostaris conrresponents fins al 31 de desembre de 1991, i assumirà les obligacions econòmiques corresponents a 1991.

    Relació 1

    Inventari de béns, drets i obligacions del patrimoni de la Tresoreria General de la Seguretat Social que s'adscriu a la Generalitat de Catalunya

    Nom i ús: Edifici i Escola de Formació Professional Verge de Montserrat (docent). Localitat i adreça: Barcelona, av. Verge de Montserrat, 78. Situació jurídica: Patrimoni de la Tresoreria General de la Seguretat Social. Superfície: 7.954,60 m2.

    Relació 2

    Relació nominal del personal laboral de l'Institut Politècnic d'FP Verge de Montserrat

    Personal docent

    Cognoms i nom: Alonso González, Juan. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 1.087.590 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 1.087.590 ptes.

    Cognoms i nom: Alonso González, Ramiro. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 60.918 ptes. Total anual: 2.564.258 ptes.

    Cognoms i nom: Amorós Macau, Rosa M. Categoria: cap departament. Retribucions bàsiques 1991: 2.565.108 ptes. Retribucions complementàries 1991: 25.707 ptes. Total anual: 2.590.815 ptes.

    Cognoms i nom: Antona Viou, Pedro. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 3.123.596 ptes. Retribucions complementàries 1991: 529.792 ptes. Total anual: 3.653.388 ptes.

    Cognoms i nom: Arcos Cano, Enrique. Categoria: coordinador. Retribucions bàsiques 1991: 3.110.352 ptes. Retribucions complentàries 1991: 905.538 ptes. Total anual: 4.015.890 ptes.

    Cognoms i nom: Benítez Muñoz, José Emilio. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.431.450 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.431.450 pta.

    Cognoms i nom: Bermúdez Mesa, Manuel. Categoria: coordinador. Retribucions bàsiques 1991: 2.522.968 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.087.258 ptes. Total anual: 3.610.226 ptes.

    Cognoms i nom: Bertrán Canales, Fco. Javier. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.431.450 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.431.450 ptes.

    Cognoms i nom: Borrell Peguera, Manuel. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 3.231.760 ptes. Retribucions complementàries 1991: 680.704 ptes. Total anual: 3.912.464 ptes.

    Cognoms i nom: Cabanes Llena, Joaquín. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 60.918 ptes. Total anual: 2.564.258 ptes.

    Cognoms i nom: Calsina Fortuny, M. Rosa. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.550.198 ptes. Retribucions complementàries 1991: 25.707 ptes. Total anual: 2.575.905 ptes.

    Cognoms i nom: Calzado Fernández, Fco. de Borja. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.625.994 ptes. Retribucions complementàries 1991: 25.707 ptes. Total anual: 2.651.701 ptes.

    Cognoms i nom: Cañas Guerra, Jorge. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.779.728 ptes. Retribucions complementàries 1991: 478.538 ptes. Total anual: 3.258.266 ptes.

    Cognoms i nom: Castellarnau Vidal, Pedro. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 3.231.760 ptes. Retribucions complementàries 1991: 688.936 ptes. Total anual: 3.920.696 ptes.

    Cognoms i nom: Cunill Roca, Ángel. Categoria: cap d'estudis. Retribucions bàsiques 1991: 3.121.034 ptes. Retribucions complementàries 1991: 2.769.798 ptes. Total anual: 5.890.832 ptes.

    Cognoms i nom: Ferrer Ballester, Manuel. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.194.990 ptes. Retribucions complementàries 1991: 478.524 ptes. Total anual: 2.673.514 ptes.

    Cognoms i nom: Ferrer García, M. Luisa. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.707.768 ptes. Retribucions complementàries 1991: 25.707 ptes. Total anual: 2.733.475 ptes.

    Cognoms i nom: Fors Morlans, Celestino. Categoria: secretari. Retribucions bàsiques 1991: 2.877.518 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.923.408 ptes. Total anual: 4.800.926 ptes.

    Cognoms i nom: Frías Hernández, Gonzalo. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 60.918 ptes. Total anual: 2.564.258 ptes.

    Cognoms i nom: Frías Rioja, Gonzalo. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 1.034.614 ptes. Retribucions complementàries 1991: 118.614 ptes. Total anual: 1.153.228 ptes.

    Cognoms i nom: Gallifa Boyra, M. Lourdes. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 60.918 ptes. Total anual: 2.564.258 ptes.

    Cognoms i nom: García Alonso, Santiago. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 3.196.116 ptes. Retribucions complementàries 1991: 319.834 ptes. Total anual: 3.515.950 ptes.

    Cognoms i nom: Gardner, Linda Anne. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.359.574 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.359.574 ptes.

    Cognoms i nom: Graells Cistero, Ramón M. Categoria: cap d'estudis. Retribucions bàsiques 1991: 2.431.450 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.437.198 ptes. Total anual: 3.868.648 ptes.

    Cognoms i nom: Herranz Bocos, José Antonio. Categoria: cap departament. Retribucions bàsiques 1991: 2.857.582 ptes. Retribucions complementàries 1991: 711.246 ptes. Total anual: 3.568.828 ptes.

    Cognoms i nom: Illa Codina, José. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 2.567.292 ptes. Retribucions complementàries 1991: 276.637 ptes. Total anual: 2.843.929 ptes.

    Cognoms i nom: Lezcano Cerrillo, Pilar. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 2.803.570 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.467.628 ptes. Total anual: 4.271.198 ptes.

    Cognoms i nom: Marcos Bezos, José Luis. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.431.450 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.431.450 ptes.

    Cognoms i nom: Marí Escanelles, J. Vicente. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.359.574 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.359.574 ptes.

    Cognoms i nom: Molina Castillo, Antonio. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 3.110.352 ptes. Retribucions complementàries 1991: 478.538 ptes. Total anual: 3.588.890 ptes.

    Cognoms i nom: Moya Ortega, Juan. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 3.059.826 ptes. Retribucions complementàries 1991: 532.158 ptes. Total anual: 3.591.984 ptes.

    Cognoms i nom: Ordóñez Guerrero, Miguel. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.431.450 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.431.450 ptes.

    Cognoms i nom: Orero Bros, M. Carmen. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 60.918 ptes. Total anual: 2.564.258 ptes.

    Cognoms i nom: Ortega Rodríguez, Manuel. Categoria: cap departament. Retribucions bàsiques 1991: 3.064.572 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.911.480 ptes. Total anual: 4.976.052 ptes.

    Cognoms i nom: Parcerisa Puigpelat, José. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 2.573.018 ptes. Retribucions complementàries 1991: 158.657 ptes. Total anual: 2.731.675 ptes.

    Cognoms i nom: Pastor Sandino, Luis. Categoria: director. Retribucions bàsiques 1991: 3.203.298 ptes. Retribucions complementàries 1991: 2.324.438 ptes. Total anual: 5.527.736 ptes.

    Cognoms i nom: Pérez Simón, Juan. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 3.110.352 ptes. Retribucions complementàries 1991: 662.042 ptes. Total anual: 3.772.394 ptes.

    Cognoms i nom: Pérez Toledano, Miguel Ángel. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.359.574 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.359.574 ptes.

    Cognoms i nom: Pes Morer, Miguel. Categoria: cap departament. Retribucions bàsiques 1991: 2.563.512 ptes. Retribucions complementàries 1991: 258.429 ptes. Total anual: 2.821.941 ptes.

    Cognoms i nom: Ramírez Miralles, Miguel. Categoria: cap departament. Retribucions bàsiques 1991: 2.782.934 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.843.792 ptes. Total anual: 4.626.726 ptes.

    Cognoms i nom: Rodríguez Moreno, Javier. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 3.123.596 ptes. Retribucions complementàries 1991: 719.106 ptes. Total anual: 3.842.702 ptes.

    Cognoms i nom: Rovira Saralegui, Eduardo. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 193.868 ptes. Total anual: 2.697.208 ptes.

    Cognoms i nom: Ruiz Radigales, Santiago. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.431.450 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.431.450 ptes.

    Cognoms i nom: Salazar Corrada, M. Pilar. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.539.376 ptes. Retribucions complementàries 1991: 146.486 ptes. Total anual: 2.685.862 ptes.

    Cognoms i nom: Sandino Calzada, Constantino. Categoria: professor-tutor. Retribucions bàsiques 1991: 2.503.340 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.043.288 ptes. Total anual: 3.546.628 ptes.

    Cognoms i nom: Sandino Salazar, Constantino. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.359.574 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.359.574 ptes.

    Cognoms i nom: Sanjuan Soler, Juan. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 3.048.248 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.064.780 ptes. Total anual: 4.113.028 ptes.

    Cognoms i nom: Serra Pons, Ramón. Categoria: administrador. Retribucions bàsiques 1991: 2.951.424 ptes. Retribucions complementàries 1991: 2.016.592 ptes. Total anual: 4.968.016 ptes.

    Cognoms i nom: Vega Cuesta, Jesús. Categoria: cap departament. Retribucions bàsiques 1991: 3.145.142 ptes. Retribucions complementàries 1991: 769.878 ptes. Total anual: 3.915.020 ptes.

    Cognoms i nom: Vicens Massanes, Natalia. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.723.644 ptes. Retribucions complementàries 1991: 25.707 ptes. Total anual: 2.749.351 ptes.

    Cognoms i nom: Vidal Quiñones, Jaime. Categoria: subdirector. Retribucions bàsiques 1991: 3.227.546 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.965.226 ptes. Total anual: 5.192.772 ptes.

    Cognoms i nom: Villar Pérez, Jesús. Categoria: secretari-tècnic. Retribucions bàsiques 1991: 3.178.350 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.982.306 ptes. Total anual: 5.160.656 ptes.

    Cognoms i nom: Vital Meneses, Laura. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 2.359.574 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 2.359.574 ptes.

    Cognoms i nom: Arrayas Gómez, José. Categoria: professor. Retribucions bàsiques 1991: 524.356 ptes. Retribucions complementàries 1991: -. Total anual: 524.356 ptes.

    Personal administratiu i de serveis

    Cognoms i nom: Arroyar Serrano, Enrique. Categoria: ordenança. Retribucions bàsiques 1991: 1.651.930 ptes. Retribucions complementàries 1991: 1.101.516 ptes. Total anual: 2.753.446 ptes.

    Cognoms i nom: Calvo Rodríguez, Salomé. Categoria: p. neteja. Retribucions bàsiques 1991: 1.442.518 ptes. Retribucions complementàries 1991: 124.568 ptes. Total anual: 1.567.086 ptes.

    Cognoms i nom: Domingo Ribot, Francisco. Categoria: p. manteniment. Retribucions bàsiques 1991: 1.227.772 ptes. Retribucions complementàries 1991: 143.420 ptes. Total anual: 1.371.192 ptes.

    Cognoms i nom: García Vacas, Encarnación. Categoria: p. neteja. Retribucions bàsiques 1991: 1.370.950 ptes. Retribucions complementàries 1991: 121.068 ptes. Total anual: 1.492.018 ptes.

    Cognoms i nom: Ginel Díaz, Matilde. Categoria: p. neteja. Retribucions bàsiques 1991: 1.421.826 ptes. Retribucions complementàries 1991: 136.608 ptes. Total anual: 1.558.434 ptes.

    Cognoms i nom: Gobernado Miguel, Victoriano. Categoria: porter. Retribucions bàsiques 1991: 1.427.678 ptes. Retribucions complementàries 1991: 705.130 ptes. Total anual: 2.132.808 ptes.

    Cognoms i nom: Reyero Sandoval, Candido. Categoria: ordenança. Retribucions bàsiques 1991: 1.552.040 ptes. Retribucions complementàries 1991: 388.700 ptes. Total anual: 1.940.740 ptes.

    Cognoms i nom: Romero Jiménez, Encarnación. Categoria: cap negociat. Retribucions bàsiques 1991: 1.164.086 ptes. Retribucions complementàries 1991: 86.201 ptes. Total anual: 1.250.287 ptes.

    Cognoms i nom: Ros Prats, Juan. Categoria: ordenança. Retribucions bàsiques 1991: 1.278.144 ptes. Retribucions complementàries 1991: 143.420 ptes. Total anual: 1.421.564 ptes.

    Cognoms i nom: Valdes Valdes, Luis. Categoria: magatzemer. Retribucions bàsiques 1991: 1.562.134 ptes. Retribucions complementàries 1991: 512.096 ptes. Total anual: 2.074.230 ptes.

    Cognoms i nom: Vidal Puente, Marta. Categoria: oficial administratiu. Retribucions bàsiques 1991: 1.389.080 ptes. Retribucions complementàries 1991: 609.186 ptes. Total anual: 1.449.998 ptes.

    Cognoms i nom: Villafáñez Caballero, Carmen. Categoria: p. neteja. Retribucions bàsiques 1991: 1.421.826 ptes. Retribucions complementàries 1991: 136.608 ptes. Total anual: 1.558.434 ptes.

    Relació 3

    Valoració del cost efectiu dels serveis traspassats (en pessetes de 1991). Institut Verge de Montserrat

    Pressupost de la Seguretat Social: Entitat 500. Tresoreria General de la Seguretat Social. Programes 12.00. Subsidis d'incapacitat temporal i altres prestacions econòmiques.

    Capítol IV, Transferències corrents: Concepte 487.21, Ajuts per a estudis, Règim general: 140.000.000 de ptes. Total capítol IV: 140.000.000 de ptes.

    Nota: la resta del finançament d'aquest centre no ha format part del cost efectiu ja que correspon a subvencions a la gratuïtat de l'ensenyament, són gestionades per la Generalitat i provenen del Ministeri d'Educació i Ciència.

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR