Resolució del director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de 30 de setembre de 2013 per la qual es convoquen els centres educatius de les Illes Balears perquè acullin alumnes en pràctiques dels estudis de grau de psicologia de la UIB

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

La formació permanent dels professors correspon a la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, mentre que la Universitat de les Illes Balears (UIB) proporciona formació acadèmica per obtenir les titulacions universitàries necessàries per desenvolupar la tasca docent. Ambdues institucions comparteixen l’objectiu de regular la col•laboració perquè els alumnes del grau de psicologia puguin dur a terme els pràcticums que figuren en el pla d’estudis d’aquest grau.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, mitjançant diferents convenis i acords amb la UIB, ha adquirit el compromís de facilitar a la Universitat els centres educatius de la comunitat autònoma necessaris perquè els alumnes de diferents estudis de la UIB puguin dur-hi a terme les pràctiques. A aquest efecte, la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement ha d’aprovar i publicar, a la pàgina web de la Direcció General () i al web educatiu de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats (), les convocatòries de centres de formació en pràctiques que calgui per garantir que tots els alumnes que cursen aquests estudis puguin fer les pràctiques que els corresponen. En el cas del grau de psicologia, és fonamental que les funcions que realitzin els alumnes a les pràctiques siguin pròpies del perfil professional de psicòleg o psicopedagog.

Tots els centres d’educació infantil, primària i secundària, així com els centres d’educació especial, tant els sostinguts totalment o parcialment amb fons públics com els privats, que hagin estat reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i segueixin el currículum oficial de les Illes Balears, sempre que compleixin els requisits, poden esdevenir centres de formació en pràctiques i poden acollir alumnes de pràctiques dels estudis del grau de psicologia. També en poden acollir els equips d’orientació educativa i psicopedagògica (EOEP), els d’atenció primerenca (EAP) i els centres de professors (CEP).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Convocar els centres d’educació infantil, primària i secundària, els centres d’educació de persones adultes, de formació professional i d’educació especial, dels equips (EOEP i EAP) i els centres de professors (CEP) de les Illes Balears, sostinguts totalment o parcialment amb fons públics o bé privats, que hagin estat reconeguts oficialment i segueixin el currículum de les Illes Balears, perquè acullin alumnes en pràctiques del grau de psicologia de la Universitat de les Illes Balears.

Segon

Aprovar les bases de la convocatòria, que s’adjunten com a annex a aquesta Resolució.

Tercer

Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com a la pàgina web de la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement () i al web educatiu de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats ().

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d’alçada davant la consellera d’Educació, Cultura i Universitats en el termini d’un mes comptador des...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR