ORDRE EDU/528/2008, de 28 de novembre, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació del personal docent en les convocatòries de concursos de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació i als centres docents públics.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/528/2008, de 28 de novembre, per la qual s'aprova la tramitació telemà tica del procediment de participació del personal docent en les convocatòries de concursos de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació i als centres docents públics.

El Departament d'Educació creu convenient fer ús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació en el procediment de participació del personal docent en les convocatòries de concursos de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació i als centres docents públics.

Per aquest motiu, i en aplicació del que disposa l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat mitjançant internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, i l'informe de l'Assessoria JurÃdica del Departament d'Educació,

Ordeno:

Article 1

Adaptació del procediment

La participació del personal docent en les convocatòries de concurs de trasllats per a la provisió de llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació i als centres docents públics s'adapta a la utilització de les tècniques telemà tiques que es regulen en aquesta Ordre.

Article 2

Presentació de sol·licituds

2.1 Les sol·licituds del personal docent per participar en les convocatòries de concurs de trasllats per a la provisió de llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació i als centres docents públics s'han de presentar pels mitjans telemà tics del portal a través de la pà gina d'internet del Departament d'Educació http://www.gencat.cat/educacio.

2.2 Les sol·licituds presentades per aquests mitjans telemà tics tenen els mateixos efectes jurÃdics que les efectuades per la resta de mitjans admesos en dret.

2.3 La sol·licitud efectuada per mitjans telemà tics es considerarà presentada davant l'Administració en el moment en què es tramiti i es registri definitivament en el portal http://www.gencat.cat/educacio.

Article 3

El registre

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR