DECRET 380/1996, de 2 de desembre, pel qual se suprimeixen diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'estudi del mapa escolar pel que fa als diferents nivells d'ensenyaments aconsella la revisió de places públiques existents per tal de garantir una millor utilització dels recursos disponibles.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquesta disposició cessen en les seves activitats acadèmiques i administratives a l'acabament del curs escolar 1995-96 i queden extingits.

Disposició final

El Departament d'Ensenyament adoptarà las mesures corresponents per al compliment del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 2 de desembre de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Xavier Hernández i Moreno Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació territorial de Barcelona I (Ciutat)

Comarca del Barcelonès Col·legi d'educació infantil i primària Ramiro de Maeztu, amb número de codi 08002319, ubicat al c. Vila-seca, 16, de Barcelona. Col·legi d'educació infantil i primària Eugeni d'Ors, amb número de codi 08013433, ubicat al c. Ignasi Agustí, 4, de Barcelona.

Delegació territorial de Barcelona II (Comarques)

Comarca de l'Alt Penedès Col·legi d'educació infantil i primària Picarols, amb número de codi 08016011, ubicat al c. Major, s/n, de la Gornal, municipi de Castellet i la Gornal.

Comarca del Berguedà Col·legi d'educació infantil i primària Les Fonts del Llobregat, amb número de codi 08015727, ubicat al c. la Font, s/n, de Castellar de n'Hug.

Comarca del Maresme Col·legi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR