Sant Raimon de Penyafort 2011

Páginas13-17

Page 13

El CAMPIONAT DE BOTIFARRA, marca l’inici dels actes festius. Aquest any van ser setze les parelles inscrites. Tots volien arribar a la final, però l’habilitat dels companys, Josep Pol–José Mª Ramon, i Josep Pampalona–Jaime Puig es va imposar. La final es va disputar el dimecres, 27 de gener, la victòria fou pels companys Josep Pol i José M. Ramon. El lliurament dels trofeus patrocinats per Caixa d’Advocats- Grup Multicaja i els brindis posaven el punt i final al Campionat.

Aquest any tocava estrenar obra de teatre, així el dijous, 28 de gener, el TeaTre DeLTaLIÓN ho tenia tot a punt per la presentació del seu nou muntatge, l’obra “D&D – delante y detrás”, a la Llotja.

Page 14

La representació va ser tot un èxit, felicitats Talión.

El grup d’advocats Joves, va organitzar a la Sala manolilta una festa amb sopar fred per picar que posava fi a la vetllada.

El divendres, 29 de gener, iniciàrem la diada amb una mISSa a l’església de Sant Joan, en record dels companys que ens han deixat.

A la tarda tot era a punt per l’acte Oficial, a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Amb la benvinguda del Degà a les autoritats, degans dels col·legis d’advocats de Catalunya i Perpinyà, membres de la Junta de Govern i, especialment, als companys i familiars, s’iniciava l’acte.

El Degà dóna la paraula a la directora de la revista, Anna Florista, que en qualitat de secretària del tribunal del Premi Lo Canyeret d’articles jurídics, proclamà el guanyador de l’onzena edició, el company David Simorra Ollé pel seu treball “Protección del particular davant de la seva” (publicat a la revista núm. 66). El premi li fou lliurat pel Degà.

A continuació el Degà dóna la paraula a Montse Aldavó, vídua del company Quique, perquè proclami el guanyador de la segona edició del Premi La Caixa en memòria del lletrat enric Jené. El treball guanyador ha estat “SWAP: Una figura controvertida” del company Josep Lluís Gómez Gusi (publicat en aquesta revista).

Un any més es va fer lliurament del 0,7% del pressupost del Col·legi, en aquesta ocasió, a Càritas Diocesana de Lleida.

Amb els nous col·legiat dempeus el Degà va procedir a l’acte d’Imposició de togues, que donà pas al discurs del padrí, Ricard Borràs Iglesias.

Page 15

Discurs de padrinatge

Jo he volgut sempre ser advocat i he estat sempre advocat, i espero i confio poder acabar la meva vida laboral exercint d’advocat.

Es pot dir, com li va ocórrer a Sant Pablo...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR