DECRET 331/1990, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Pla de sanejament corresponent a l'àmbit territorial Zona 11, i el seu règim econòmico-financer.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret Legislatiu 1/1988, de 28 de gener, atribueix a la competència del Consell Executiu de la Generalitat l'aprovació dels plans de sanejament i la implantació del règim econòmico-financer que s'hi preveu dins l'àmbit territorial del Pla, mitjançant l'aplicació de les exaccions consistents en l'increment de tarifa i el cànon de sanejament. Els valors de base per volum d'aquestes exaccions, tant per a usos domèstics com per a usos industrials de l'aigua, i també el valor de la unitat de cada paràmetre de contaminació que hi sigui aplicable, s'han d'establir per la Llei del pressupost de la Generalitat, d'acord amb l'article 52 del text legal esmentat. D'altra banda, el Decret 305/1982, que el desplega parcialment, defineix els plans zonals de sanejament, fixa el seu contigut, i en determina el procediment d'aprovació.

En aplicació de les normes esmentades, la Junta de sanejament ha redactat el Pla de sanejament corresponent a la Zona 11, el qual ha estat objecte d'informe favorable per part de Consell de Direcció d'aquest organisme en la sessió de 7 de novembre de 1990.

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 S'aprova el Pla de sanejament de la Zona 11 amb el seu programa d'actuacions, d'inversions i de finançament. 1.2 L'àmbit territorial d'aplicació del règim econòmico-financer implantat pel Pla aprovat pel present Decret és la demarcació integrada per la conca del riu Segre, des de la seva entrada a Catalunya fins al municipi de Ponts, inclòs.

Article 2

2.1 Dins el programa de finançament del Pla zonal, s'aprova la percepció de les exaccions consistents en l'increment de tarifa i el cànon de sanejament, que s'aplicaran als consums d'aigua realitzats dins l'àmbit territorial definit a l'article anterior i produïts des de l'1 de gener de 1991. 2.2 Els valors de base per volum de l'increment de tarifa i cànon de sanejament per a usos domèstics i industrials, i també el valor de la unitat de cada paràmetre de contaminació, seran els que estableix la Llei del pressupost de la Generalitat.

Article 3

La implantació de l'increment de tarifa i cànon de sanejament s'ajustarà a les precisions següents:

  1. Els valors de base per volum per a usos domèstics i industrials estan afectats, amb caràcter general, per uns coeficients d'implantació progressiva en dos anys i segons la successió següent: 1991: 0,5 1992: 1

  2. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR