ORDRE ECO/247/2012, de 27 d'agost, d'autorització per a l'emissió de les sèries, de determinació dels valors facials i de fixació dels percentatges de distribució en premis de cartrons físics per al joc del bingo plus.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Reglament dels jocs del bingo, aprovat pel Decret 86/2012, de 31 de juliol, incorpora noves modalitats de jocs del bingo.

L’article 40 descriu la modalitat del bingo plus com un joc consistent en una seqüència d’extraccions sobre un màxim de 100 números, de l’1 al 100 inclosos, utilitzant com a suport uns cartrons integrats entre 5 i 20, guarismes i/o combinacions gràfiques diferents distribuïts en el cartró, en el qual es premien les combinacions que estableix el pla de premis corresponent a aquesta modalitat de bingo.

L’article 44.1 del Reglament estableix que els premis per a la modalitat de bingo plus, entre d’altres, i sense perjudici dels fixats posteriorment per ordre del conseller competent en joc i apostes, seran els de línia, línia plus, bingo, reintegrament, prima i bingo interconnectat.

I l’article 44.2 disposa que el percentatge de detracció serà com a màxim el 70% dels valors facials dels cartrons venuts que es destinaran a dotar els premis segons decideixi l’establiment en cada moment.

Finalment, la disposició addicional primera del Decret esmentat autoritza la persona titular del departament competent en matèria de jocs i apostes per modificar el percentatge de distribució de premis en els jocs de bingo fixats en el Reglament.

D’altra banda, per tal de possibilitar la pràctica d’aquesta nova modalitat és necessari determinar les sèries de cartrons físics que s’utilitzaran i que, d’acord amb el que estableix l’Ordre INT/390/2006, de 28 de juliol, hauran de ser fabricades per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat com també els valors facials que aquests cartrons han de tenir.

Per tot el que s’ha exposat, a proposta de la Direcció General de Tributs i Joc, i en ús de les funcions que m’atribueixen l’article 44 del Reglament dels jocs del bingo i la disposició addicional primera del Decret 86 /2012, de 31 de juliol,

Ordeno:

Article 1

Elaborar les següents quatre sèries de cartrons físics destinades a la pràctica de la modalitat de joc denominada bingo plus:

EB-sèrie plus 1 estrella, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR