RESOLUCIÓ GAP/3490/2009, de 3 de desembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de dos llocs singulars a la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/025/09).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/3490/2009, de 3 de desembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de dos llocs singulars a la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/025/09).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi han vacants els llocs de cap de l'Àrea de Planificació i Avaluació, i de responsable de Difusió i Suport de la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració.

Els llocs esmentats consten a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. La descripció dels llocs de treball que cal proveir s'ha inclòs al manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar el concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió dels llocs de l'Àrea de Planificació i Avaluació, i de Responsable de Difusió i Suport de la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Diputació, 303, 08009 Barcelona), a Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), a Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), a Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i a les Terres de l'Ebre (Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos a la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 3 de desembre de 2009

P. D. (Resolució GAP/1416/2007, DOGC de 16.5.2007)

Pep Mur i Planas

Director de Serveis

Annex 1

DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL

Lloc 1

.1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: cap de l'Àrea de Planificació i Avaluació.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 27.3

Complement específic: 28.822,20 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grups: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d'administració general dels grups corresponents.

Especificació de cossos: cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Elaborar i proposar el marc per a la planificació i el desenvolupament de l'administració electrònica a la Generalitat de Catalunya, i fer-ne el seguiment de la seva execució, i la corresponent avaluació al Departament de Governació i Administracions Públiques, d'acord amb les directrius de la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració.

4.2 Finalitats/funcions:

  1. Analitzar les directives europees i les polítiques públiques exteriors en matèria d'administració electrònica per fer-ne les propostes de viabilitat corresponents.

  2. Elaborar la proposta de planificació i priorització d'actuacions en matèria d'administració electrònica.

  3. Elaborar l'avantprojecte de pressupost dels projectes de desenvolupament de l'administració electrònica.

  4. Elaborar els informes de viabilitat , d'impacte i de cost-benefici previst a la producció de serveis electrònics.

  5. Elaborar les propostes de desplegament normatiu necessari per al desenvolupament de l'administració electrònica.

  6. Proposar els indicadors necessaris per a una bona observació del desenvolupament de l'administració electrònica i gestionar-ne la recollida de les dades.

  7. Elaborar els informes d'avaluació dels projectes de desenvolupament de l'administració electrònica i, si cal, fer les propostes de millora necessàries.

  8. Elaborar les memòries anuals d'activitat.

  9. Qualsevol altra de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.

    4.3 Tasques bàsiques o activitats:

    1. Estudia i analitza les iniciatives exteriors (mundials, europees, estatals i locals) d'impuls a l'administració electrònica, les seves directives, marc normatiu i experiències, així com les diferents iniciatives posades en pràctica, per fer-ne la corresponent anàlisi comparativa i les propostes d'aplicabilitat.

    2. Elabora informes de les necessitats dels diferents Departaments i organismes de la Generalitat per impulsar l'administració electrònica i fa el corresponent encaix en el marc de planificació proposat.

    3. Elabora la proposta de planificació de les actuacions que s'han de realitzar per impulsar l'administració electrònica a la Generalitat, els corresponents programes marc a curt, mitjà i llarg termini.

    4. Elabora o col·labora amb l'Àrea de Gestió de Projectes i Serveis Electrònics en l'elaboració de les propostes de contractació externes per a la producció de serveis electrònics i impuls de l'administració electrònica, la confecció dels plecs de prescripcions tècniques, les memòries, els encàrrecs de serveis o convenis de col·laboració.

    5. Elabora els informes de viabilitat o d'impacte, previs a la producció de nous serveis electrònics (població afectada, benefici previst, etc.).

    6. Elabora les propostes de desplegament normatiu necessari per impulsar l'administració electrònica a la Generalitat i en prepara les corresponents memòries i en fa el seguiment del procés de tramitació.

    7. Elabora o col·labora amb l'àrea de Suport als Departaments en l'elaboració de les circulars, protocols i normatives per donar-los-hi suport.

    8. Elabora i proposa els indicadors per al seguiment i avaluació del desenvolupament de l'administració electrònica i en recull les dades.

    9. Elabora els informes d'avaluació del desplegament de l'administració electrònica.

    10. Recull les dades i elabora els informes per a l'Observatori de l'Administració Electrònica del MAP.

    11. Elabora les memòries d'activitat anual.

    12. Prepara els informes de l'activitat parlamentària i la resposta a les preguntes parlamentàries relacionades amb les actuacions de l'administració electrònica.

    13. Elabora les propostes de comunicació i difusió externes, així com les propostes de notes de premsa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR