DECRET 122/2013, de 26 de febrer, sobre l'autorització, la revocació de l'autorització, la inspecció i el Registre d'entitats de gestió col·lectiva de drets de propietat intel·lectual de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

Les entitats de gestió de drets de propietat intel·lectual, regulades en el Títol IV del Llibre III del Text refós de la Llei de propietat intel·lectual, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, són entitats sense ànim de lucre que tenen per objecte la gestió de drets d’explotació o altres de caràcter patrimonial, per compte i en interès de diversos autors o d’altres titulars de drets de propietat intel·lectual.

Per poder dur a terme les seves activitats, les entitats de gestió de drets de propietat intel·lectual han de disposar de l’autorització de l’Administració corresponent i estan subjectes al compliment de l’ordenament jurídic i, concretament, al Text refós de la Llei de propietat intel·lectual.

De conformitat amb l’article 155 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, correspon a la Generalitat de Catalunya la competència executiva en matèria de propietat intel·lectual, que inclou en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR