RESOLUCIÓN PRE/1770/2021, de 4 de junio, de modificación de la Resolución PRE/148/2021, de 25 de enero, por la que se regulan las bolsas de trabajo para la cobertura con carácter interino de puestos de trabajo reservados a funcionarios de carrera de las subescalas de secretaría y de intervención tesorería, de la escala de funcionarios de Administración local con habilitación de carácter nacional, de las entidades locales en Cataluña.

Fecha de publicación08 Junio 2021
Fecha de disposición04 Junio 2021
EmisorDepartament de la Presidència

Mitjançant la Resolució PRE/148/2021, de 25 de gener, es regulen les borses de treball per a la cobertura amb caràcter interí de llocs de treball reservats a funcionaris de carrera de les subescales de secretaria i d'intervenció tresoreria, de l'escala de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, de les entitats locals a Catalunya.

La gestió de les borses de treball per a la cobertura amb caràcter interí de llocs de treball reservats a funcionaris de carrera de les diferents subescales, ha posat de manifest la necessitat de modificar alguns dels aspectes de la seva regulació, als efectes de garantir la màxima cobertura dels llocs vacants sol·licitada pels ens locals, alhora que fer-ho d'una forma més àgil simplificant el procediment.

Amb la finalitat de millorar el funcionament de les borses i garantir una major eficiència en la seva gestió;

D'acord amb el que preveu l'article 38 del Decret 20/2019, de 29 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, correspon a la Direcció General d'Administració Local la cooperació i l'assistència als ens locals i exercir les competències que en matèria de personal de l'Administració local té atribuïdes la Generalitat,

Per tot l'exposat, i d'acord amb les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Modificar la Resolució PRE/148/2021, de 25 de gener, per la qual es regulen les borses de treball per a la cobertura amb caràcter interí de llocs de treball reservats a funcionaris de carrera de les subescales de secretaria i d'intervenció tresoreria, de l'escala de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, de les entitats locals a Catalunya, publicada al DOGC número 8328 en data 28.1.2021, en els termes següents:

- 1 Es modifica l'apartat 5.4, que queda redactat de la manera següent:

“5.4 En el cas de no existir persones candidates en una zona de preferència, la Direcció General d'Administració Local procedirà a donar difusió de la vacant del lloc ofertat, mitjançant la publicació d'un anunci en l'apartat de Funcionaris d'habilitació nacional del web MUNICAT (http://municat.gencat.cat) durant el termini d'un dia.

El lloc s'adjudicarà a la primera persona integrant de la borsa que, dins el termini de la publicació de l'anunci, manifesti el seu interès en la cobertura amb caràcter interí del lloc ofertat, a través del correu electrònic habilitat a l'efecte. Es prendrà com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR