Resolució de rectificació dels errors materials detectat a l’annex 2 de la Resolució de la presidenta de l’IMAS de data 5 de febrer de 2019 per la qual es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure i per la promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a mitjà, subgrup A2, especialitat Treballador/a Social, corresponents a l’Oferta d’ocupació pública extraordinària, taxa addicional d’estabilització de l’ocupació temporal – TAO -, de personal funcionari de l’any 2017

SecciónSegona. Oposicions i concursos
EmisorINSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. -En data 5 de febrer de 2019, la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials va resoldre aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits i designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l ‘ingrés per torn lliure i per la promoció interna , inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a mitjà, subgrup A2, especialitat Treballador/a Social, corresponents a l'Oferta d'ocupació pública extraordinària, taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal – TAO -, de personal funcionari de l'any 2017 (BOIB núm. 40, de 28 de març de 2019)

  2. -A l'annex 2 de la resolució es va incloure el Barem de mèrits pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, de l'especialitat de Treballador/a Social, de l'Oferta d'ocupació pública extraordinària de l'any 2017 corresponent a la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal – TAO -.

A l'apartat III.b) Formació meritable per a qualsevol especialitat, de l'annex 2 s'ha detectat un error material amb relació a la puntuació màxima per àrea de cada una de les accions formatives, perquè allà on diu que el màxim de puntuació per àrea és de 0,8 punts ha de dir que és de 0,7 punts.

Fonaments de dret

  1. A l'article 109.2 de la Llei 39/2015, reguladora del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es disposa que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

  2. El president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per a la signatura d'aquest document, d'acord amb el que disposa l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019).

Resolució

Primer.- Rectificar les errades materials contingudes a l'apartat III.b) Formació meritable per a qualsevol especialitat inclòs a l'annex 2 de la Resolució de data 5 de febrer de 2019, de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per la qual es va resoldre aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits i designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l ‘ingrés per torn lliure i per la promoció interna , inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR