Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 29 de gener de 2016 per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional d’auxiliar tècnic educatiu de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Fets

  1. El personal auxiliar tècnic educatiu al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears són els treballadors que donen suport i col·laboren en l’atenció i cura a l’alumnat amb necessitats educatives especials. Presten assistència i formació en les activitats de la vida diària que no pugui fer per ell mateix (higiene personal, vestir-se, menjar, desplaçar-se i d’altres necessitats assistencials), a més de la vigilància en els esbarjos i sortides, sempre sota la responsabilitat del personal docent.

  2. La conselleria competent en matèria de funció pública ha de confeccionar periòdicament borses de treball mitjançant convocatòria pública pel sistema de concurs per contractar personal laboral de durada determinada, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per interinitat, i subjecte a la legislació laboral vigent.

  3. La borsa vigent de personal laboral no permanent de la categoria professional d’auxiliar tècnic educatiu de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears dia 8 d’abril de 2008, i l’actualització d’aquesta es va publicar dia 12 de maig de 2011. Atès que el temps transcorregut és de més de quatre anys des de l’actualització de la borsa les circumstàncies aconsellen convocar una nova borsa.

  4. Les bases d’aquesta convocatòria s’han negociat amb el Comitè Intercentres.

    Fonaments de dret

  5. Els articles 6.3 c) i 44 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  6. L’article 55 i següents del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.

  7. L’article 29 del V Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 174, de 19 de desembre de 2013), que disposa que:

    Per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per interinitat, es pot contractar personal laboral mitjançant la modalitat de durada determinada, subjecte a la legislació laboral vigent.

    La selecció d’aquest personal laboral s’ha de dur a terme d’acord amb l’ordre de prelació següent:

  8. Borses de treball

    La conselleria competent en matèria de funció pública ha de confeccionar periòdicament borses de treball mitjançant convocatòria pública pel sistema de concurs o, atesa l’índole de les funcions que s’hagin de dur a terme, el nombre de llocs que s’hagin de proveir i la modalitat de contractació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR