ORDRE de 18 d'octubre de 2001, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels premis Catalunya d'educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 18 d’octubre de 2001, per la qual s’estableixen els requisits legals per a la concessió dels premis Catalunya d’educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d’ensenyament i institucions impulsores de l’escola catalana.

Atès el que disposa el Decret de creació dels premis Catalunya d’educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d’ensenyament i institucions impulsores de l’escola catalana, i en exercici del que preveu la seva disposició final primera,

Ordeno:

Article 1

Podran ser proposats per al premi Catalunya d’educació:

a) Mestres, professores o professors que han excel·lit en l’exercici de la seva tasca docent.

b) Centres docents que imparteixin ensenyaments de règim general o especial degudament autoritzats pel Departament d’Ensenyament i que hagin dut a terme experiències reeixides d’innovació pedagògica.

c) Institucions que hagin contribuït al procés de construcció d’una escola catalana de qualitat al servei de la societat catalana i que s’hagin distingit per la defensa de l’educació i els seus valors.

Article 2

Poden fer propostes de concessió dels premis:

a) La consellera d’Ensenyament.

b) Els òrgans institucionals de participació i consulta: Consell Escolar de Catalunya, consells escolars territorials i municipals.

c) Les federacions i associacions de municipis i comarques de Catalunya i els ajuntaments associats.

d) Les organitzacions sindicals representants del professorat.

e) Les federacions i associacions de moviments de renovació pedagògica de Catalunya.

f) Les federacions i associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya.

g) El Consell Interuniversitari de Catalunya.

h) El Consell Català de la Formació Professional.

i) L’Institut d’Estudis Catalans.

j) El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

k) L’Institut Joan Lluís Vives.

l) Les associacions d’alumnes.

Article 3
  1. Les propostes de concessió dels premis es presentaran dins el termini comprès entre l’1 i el 30 de novembre de cada any mitjançant una comunicació adreçada a la consellera d’Ensenyament.

  2. Les propostes hauran de fer constar les dades d’identificació de la persona, centre docent o institució proposada per a l’obtenció del premi i els mèrits acreditats que en justifiquin la concessió.

  3. La concessió del premi requerirà la conformitat de la persona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR