DECRET 194/2009, de 16 de desembre, de renovació parcial de la representació de la Generalitat a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyDecret

DECRET

194/2009, de 16 de desembre, de renovació parcial de la representació de la Generalitat a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat.

D'acord amb l'article 1.4 del Decret 243/2007, d'estructura del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, el titular d'aquest Departament exerceix les funcions de presidència de la representació catalana a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat.

Atès el Decret 274/2004, d'11 de maig, d'aprovació de la renovació dels representants de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat i el Decret 85/2007, de 10 d'abril, de cessament i nomenament de vocals de la representació de la Generalitat a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat;

Atesa la necessitat de modificar la composició de la representació de la Generalitat a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat, i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Els senyors Àlex Bas i Vilafranca, Miquel Caminal i Badia, Joan Coscubiela i Conesa, Jaume Renyer i Alimbau i Joan Ridao i Martín cessen com a membres i vocals de la representació de la Generalitat a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat i se'ls agraeixen els serveis prestats.

Article 2

Es nomenen els senyors Josep Maria Aguirre i Font i Jaume Camps i Rovira i les senyores Anna Simó i Castelló i Maite Vilalta i Ferrer vocals de la representació de la Generalitat a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat.

Article 3

Així mateix, formarà part igualment de la representació catalana a l'esmentada Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat, participant en els debats, el senyor Joan Carles Gallego i Herrera.

Barcelona, 16 de desembre de 2009

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR